انعقاد تفاهم نامه ميان معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکي مشهد

درراستای تحقق بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکي ، تفاهم نامه اي ميان معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي و  دانشگاه علوم پزشکي مشهد منعقد شد.

به گزارش وب دا، اين تفاهم نامه ميان دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي و دکتر مصطفی مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سرپرست دبیرخانه به نمایندگی ازکلان منطقه 9 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور منعقد شد.

اين تفاهم نامه به منظور تحقق اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه سلامت و اعتلای نظام آموزشی علوم پزشکی کشور در قالب اجرای اثر بخش بسته های تحول و نواوری در آموزش علوم پزشکی وهمچنین در راستای بهره مندی از ظرفیتهای بالقوه موجود در منطقه 9آمایش کشور(استانهای خراسان رضوی،جنوبی و شمالی) در چارچوب ضوابط سند آمایش سرزمینی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و جلب همکاری و همدلی کلیه دست اندرکاران نظام سلامت در جهت تحول نظام آموزش پزشکی منعقد شده است.

تفاهم نامه واسپاری ماموریت های معاونت آموزشی وزارت_ در راستای اجرایی شدن بسته های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی_ به منطقه 9 آمایشی (قطب9) در 9 ماده و یک تبصره و در سه نسخه به امضای طرفین رسید .

از جمله مهمترین ماموریت های مشترک میان همه مناطق آمایشی کشور که در این متن آمده؛ بازنگری و تدوين برنامه های آموزشی،نظام تربیت نیروهای حدواسط و آموزش های مهارتی، توسعه زیرساخت های اخلاق حرفه‌اي و راه اندازی شبکه تبادلات علمی و برنامه های آموزشی مشترک با دانشگاه هاي معتبر جهان است.

همچنین توسعه دندانپزشکی و علوم مرتبط ، توسعه دانش هنر وسلامت، توسعه دانش علوم اعصاب، توسعه علوم تغذیه و توسعه دانش طب تسکینی از ماموریتهای ویژه منطقه 9 در راستای کسب مرجعیت علمی کشور، ورود به عرصه های بین المللی و در نهایت پیشرفت کشور در حوزه آموزش علوم پزشکی  می باشد که در بخشی از این تفاهم نامه ذکر شده است.