مشارکت خيران و سازمانهاي مردم نهاد، موثر در توسعه سلامت جامعه

نخستين نشست هم انديشي سازمانهاي مردم نهاد حوزه سلامت به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، اين نشست با حضور رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، مديرکل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري خراسان رضوی، جمعي از مسئولان و مديران دانشگاه و مديران 36 موسسه ، انجمن و بنياد خيريه در سالن شورای بیمارستان قائم (عج) برگزار شد.

دکتر مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  هدف از برگزاري اين نشست را همفکري و همگرايي در راستاي توسعه خدمات و ارتقاء سلامت جامعه با مشارکت خيران و سازمانهاي مردم نهاد عنوان کرد و اظهار داشت:  بايد تلاش شود با کمک خیرین مجموعه ای احداث نماییم تا امکان تجمیع تمام سازمانهای مردم نهاد برای بهره مندی و هم افزایی خدمات صورت پذیرد.

قائم مقام رياست در امور مشارکت هاي اجتماعي سازمان هاي مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين نشست با بيان اينکه وزارت بهداشت در بهترين شرايط تامين کننده 25 درصد سلامت جامعه است تصریح کرد: مشارکت خيران و سازمانهاي مردم نهاد به ويژه در حوزه هاي تصميم سازي،عملياتي و همچنين نظارت نقش موثري در افزايش سلامت جامعه در تمامي ابعاد خواهد داشت.

دکتر غلامحسن خدايي بیان داشت: مشارکت خيران و سازمانهاي مردم نهاد در عرصه سلامت، رضايتمندي مردم، کاهش تصدي گري دولت ، کاهش هزينه ها و افزايش سرمايه هاي اجتماعي به عنوان يکي از مهمترين عناصر بقاي سازمان و جامعه را در پي خواهد داشت.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: توسعه انجمن ها، سازمان های مردم نهاد و حمایت از آنها در راستای بهره مندی از نظرات کارشناسی  این سازمانها از مهمترين برنامه هاي حوزه مشارکت هاي اجتماعي سازمان هاي مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکي به شمار مي رود.

در ادامه مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی با ابراز خرسندی و قدرداني ازرييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در برگزاری این نشست اظهار داشت: در پژوهشي که در زمينه ي مشارکت، اعتماد و رضايتمندي مردم انجام شد، دانشگاه علوم پزشکي مشهد، جامعه پزشکي و معلمان از اعتماد بالاتري از ديدگاه مردم برخوردارند و اين نشان داد که سرمايه هاي اجتماعي به عنوان تضمين کننده بقاء جامعه هستند.

دکتر سید کمال حسینی خاطر نشان کرد: به دنبال این هستیم که مشارکت مردم را تسهیل نماییم چرا که اعتقاد ما بر این است که کار به دست مردم صورت پذیرد لذا با کمک آنها می توان امور را بهتر پیش برد.

دکتر فاطمه صادقی پور و دکتر محمد حسن درخشان نیز در این نشست گزارشی مختصر از اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان ارائه نمودند.

در ادمه شرکت کنندگان از سازمانهای مردم نهاد در این نشست به بیان نقطه نظرات و معرفی فعالیتهای خود پرداختند.