دعوت دانشگاه علوم پزشكي مشهد براي حضوري حماسي در راهپيمايي 13 آبان

دانشگاه علوم پزشكي مشهد عموم دانشگاهيان فرهيخته استان خراسان رضوي را براي حضور گسترده و پرشور در راهپيمايي 13 آبان روز ملي مبارزه با استکبار جهاني دعوت کرد.

در اين اطلاعيه آمده است: سیزدهم آبان در تاریخ جمهوري اسلامي ايران، برگی زرین را به خود اختصاص داده و بسان ستاره ای فروزان در آسمان میهن اسلامی می درخشد، سیزدهم آبان درس هایی بزرگ از شهادت و رشادت و دلیری به ملت ایران آموخت و روحیه ولایی مردم سرافراز ایران و عدالت خواهی و ضد استکباری آنها را به جهانیان نشان داد.

روز سیزدهم آبان به عنوان نمادی از ماهیت ضداستکباری انقلاب اسلامی لازم است هر سال زنده نگاه داشته شود تا مانند چراغی فروزان مسیر آزادی خواهان و عدالت جویان را در تاریخ مشخص سازد و امسال نيز در اين روز، دانشجويان آگاه، اساتيد فرهيخته و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني در سراسر استان خراسان رضوي همگام با ساير قشرهاي مختلف مردم شريف و انقلابي ايران اسلامي، با گامهايي استوار، مصمم و پرخروش در صفوفي به هم پيوسته در راهپيمايي باشکوه و سراسري 13 آبان شرکت خواهند کرد و بار ديگر وحدت، اقتدار و عزم ملي را براي پاسداشت دستاوردهاي انقلاب به جهانيان نشان خواهند داد.

گفتني است: در اين اطلاعيه  ميدان بسيج (فلکه برق) ، ساعت 8.30 دقيقه صبح به عنوان ميعادگاه دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي مشهد براي خلق حماسه اي ديگر اعلام شده است.