پيام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت 13 آبان

به مناسبت 13 آبان روز ملي مبارزه با استكبار جهاني، رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد پيامي را صادر کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است: سیزده آبان یکی از روزهای درخشانی است که بر تارک تاریخ مقدس انقلاب اسلامی نورافشانی می کند؛ سیزده آبان به تنهایی بستر وقایع مهمی شد، که هر کدام نقطه عطفی در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی است، روزي که دشمن با توسل به سیاست کهنه خود دانش آموزان و دانشجویان را به خاک و خون کشید به این امید واهی که شاید بتواند آنان را از مسیر انقلابی خویش باز دارد.

سیزده آبان یادآور حماسه ملت بزرگ ایران است، روزی که استعمارگران را مأیوس ساخت و درسی به آنان آموخت که توان فراگرفتن آن را در هیچ مکتبی نداشتند.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در بخش ديگري از اين پيام آورده است،  13 آبان سالروز سه واقعه بزرگ تاريخ انقلاب اسلامي، تبعيد حضرت امام خميني (ره) به تركيه در سال 1343، به خاك و خون كشيدن دانش آموزان در اعتراض به دخالت‌هاي آمريكا در سال 1357 و تسخير لانه جاسوسي توسط دانشجويان خط امام در سال 1358 بوده و گراميداشت آن به معناي انتقال درس‌ها و پيام‌هاي آن به نسل‌هاي آينده است.

دکتر مهرابي بهار در اين پيام تاکيد نموده است که امسال نیز ، دانشجویان آگاه، اساتید فرهیخته و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني در سراسر استان خراسان رضوي همگام با سایر قشرهاي مختلف مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی، با گامهایی استوار، مصمم و پرخروش در صفوفی به هم پیوسته در راهپیمایی باشکوه و سراسری 13 آبان  شرکت خواهند کرد و بار دیگر وحدت، اقتدار و عزم ملی را برای پاسداشت دستاوردهای انقلاب به جهانیان نشان خواهند داد.