پذيرش 140 مقاله در کنگره بين المللي پيوند اعضاي ايران

بيش از 140 مقاله در کنگره بين المللي پيوند اعضاي ايران (Transplantation and Implantation) و جراحي خراسان پذيرفته شد.

به گزارش وب دا، دبير اجرايي کنگره دوره اي انجمن پيوند اعضاي ايران اظهار داشت: از ميان مقالات دريافتي به دبيرخانه اين کنگره، 140 مقاله در قالب 56 عنوان سخنراني و 84 عنوان پوستر پذيرفته شد.

دکتر محسن علي اکبريان خاطر نشان کرد: اين کنگره  با هدف تبادل آخرین اطلاعات در زمینه پیوند با همکاری جامعه جراحان خراسان 26 الي 29 آبان  امسال در دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار می شود.

دبير اجرايي کنگره دوره اي انجمن پيوند اعضاي ايران ، پیوند کبد، پیوند کلیه، پیوند قلب و ریه، پیوند مغز استخوان و سلول های بنیادی، پیوند پانکراس و روده، پیوند پوست و بافت، داروها و عفونت ها در پیوند، اخلاق پزشکی و پزشکی قانونی در پیوند، بازسازی ها و Implantation  از جمله محورهاي اين کنگره برشمرد.

دکتر محسن علي اکبريان با اشاره به اينکه در اين کنگره سخنرانان برجسته از داخل و خارج از کشور حضور دارند خاطر نشان کرد: رشته های مختلف جراحی، داخلی، اطفال، بیهوشی، عفونی، ایمونولوژی، پاتولوژی، رادیولوژی و رشته های پیراپزشکی در این کنگره حضور فعال خواهند داشت.

علاقمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر مي توانند به وب سايت همايش به نشاني  http://icti2015.ir/ مراجعه کنند.