انعقاد تفاهم نامه همکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و اداره کل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي

به منظور گسترش همکاري ها، تفاهم نامه اي  ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد و اداره کل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي منعقد شد.

به گزارش وب دا، اين تفاهم نامه به نمايندگي دکتر مصطفي مهرابي بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد و  حجت الاسلام والمسلمين حجت گنابادي نژاد به منظور بهره برداري بهينه از امکانات، توانمندي ها و ظرفيت هاي مشترک در امر توسعه و ارتقاء حسنه وقف در حوزه سلامت و اجراي طرح هاي عام المنفعه در اين حوزه تنظيم و مبادله مي شود.

همکاري متقابل در خصوص کمک به عمران، احيا، مرمت، بازسازي و توسعه موقوفات درماني دانشگاه و نيز تامين نياز هاي مراکز درماني و بهداشتي موقوفه، اجراي طرح هاي درماني و بهداشتي با توافق طرفين، ارائه مجوز ساخت و توسعه مراکز درماني در املاک موقوفه با توجه به نيازهاي اعلامي توسط دانشگاه با رعايت مقررات اوقافي، همکاري و تفاهم متقابل در جهت موقوفات بهداشتي و درماني که داراي موقوفات منفعتي به مظور ارائه خدمات و فرهنگ سازي وقف و امور خيريه در سطح مراکز آموزشي و پژوهشي و بهداشتي درماني از جمله مفاد اين تفاهم نامه است.

مدت زمان اجراي اين تفاهم نامه سه سال خواهد بود.

به همين منظور کميته هماهنگي در راستاي اجرايي شدن تفاهم نامه  توسط قائم مقام رياست در امور مشارکت هاي اجتماعي سازمان هاي مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکي مشهد راه اندازي مي شود.