بازديد وزير بهداشت از پژوهشکده بوعلي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي از پژوهشکده بوعلي دانشگاه علوم پزشکي مشهد بازديد کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سيد حسن هاشمي به همراه هياتي، از مراکز تحقيقاتي مستقر در پژوهشکده بوعلي شامل ايمونولوژي ، بيوتکنولوژي، علوم دارويي، فيزيک پزشکي،ميکروبيولوژي،ستاد نانو فناوري، مرکز رشد واحدهاي فناوري فراورده هاي دارويي ، آزمايشگاه بيوشيمي و همچنين طرحهاي در حال ساخت از جمله کلين روم بازديد و در جريان اقدامات و طرحهاي تحقيقاتي اين مراکز قرار گرفت.

معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين بازديد به ارائه گزارشي از برنامه ها و اقدامات انجام شده در پژوهشکده بوعلي پرداخت.

دکتر محسن تفقدي در اين بازديد با اشاره به اينکه پژوهشکده بوعلي به عنوان سايت فناوري دانشگاه در نظر گرفته شده است خاطر نشان کرد: ساخت اتاق تميز براي توليد داروهاي بيوطب و عادي و اتاق تميز سلولهاي بنيادي از جمله اقداماتي است که در اين پژوهشکده در حال اجراست.

وي  با اشاره به تاسيس 30 شرکت در پژوهشکده بوعلي  با عضويت 80 عضو هيات علمي اظهار داشت: اين شرکتها در حيطه هاي مختلفي از جمله دارو، تجهيزات پزشکي و فناوري اطلاعات فعاليت مي کنند و تا کنون محصولات مختلفي را به بازار ارائه داده اند.

معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد همچنين با اشاره به فعاليت آزمايشگاه جامع تحقيقات شرق کشور  در پژوهشکده بوعلي خاطر نشان کرد: اين آزمايشگاه از سال گذشته  به عضويت آزمايشي شبکه آزمايشگاهي فناوري راهبردي در آمده بود که بر اساس ارزيابي هاي انجام شده اين آزمايشگاه  از ابتداي آبان به عنوان عضو قطعي اين مجموعه تبديل شده است.

معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي مشهدتصريح کرد: در اين آزمايشگاه تجهيزات تحقيقاتي پيشرفته در حال نصب و يا نصب شده است.

دکتر محسن تفقدي همچنين ساخت پژوهشگاه در پرديس دانشگاه  را يکي از چشم انداز هاي اين معاونت عنوان کرد و اظهار داشت: اين پژوهشگاه به دليل نزديک بودن با دانشکده هاي داروسازي، پزشکي ، پيراپزشکي و دندانپزشکي مي تواند نقش موثري در گسترش طرحهاي تحقيقاتي و فناورانه داشته باشد.

گفتني است : در سال جاري با تلاش هاي انجام شده برای نخستین بار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به رتبه سوم صعود کرد.