مراسم تجلیل از نخبگان علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی مراسم تجلیل از نخبگان علمی برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، مراسم تجلیل از دانشجویان برتر هفتمین المپیاد علمی کشور، بردهای تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دکترهاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رییس شورای اسلامی شهر مشهد، رییس بنیاد ملی نخبگان شعبه خراسان رضوی،رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،معاونین این دانشگاه، رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان 21 آبان در تالار ابن سینا برگزار شد.

سخنرانی وزیر بهداشت، سخنرانی رییس بنیاد ملی نخبگان شعبه خراسان رضوی و ارائه گزارش توسط معاونین آموزشی و پژوهشی از جمله برنامه های این مراسم خواهد بود.

همچنین قرار است، در این مراسم از دانشجویانی که در المپیاد علمی رتبه 3 کشوری را برای دانشگاه مشهد به ارمغان آورده اند و نیز از رتبه های اول تا سوم بردهای تخصصی و فوق تخصصی تقدیر شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن خیرمقدم به میهمانان حاضر در این مراسم، کسب عناوین برتر علمی توسط دانشجویان این دانشگاه را در امتحانات برد تخصصی ،فوق تخصصی و المپیاد علمی کشوری را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت و اظهار داشت: کسب این عنوان به جز تلاش تمامی اعضای هیات علمی و دانشجویان میسر نمی شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از دانشگاههای برتر کشور به شمار می رود اظهار داشت: در حال حاضر این دانشگاه دارای 814 عضو هیات علمی است که از استاندارد مطلوبی برخوردار است.

دکتر دارابی با اشاره به تحصیل نه هزار و 141 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه خاطر نشان کرد: در سال گذشته به همت دانشجویان این دانشگاه 12 رتبه برتر در برد تخصصی، 5 رتبه برتر در برد فوق تخصصی کسب شد و در سال جاری نیز 10 رتبه برتر در برد تخصصی، 7 رتبه برتر در برد فوق تخصصی و 5 رتبه برتر در المپیاد علمی کشور کسب شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:در سال جاری پس از اجرای موفق برنامه تحول نظام سلامت، دو اتفاق مهم از جمله طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و سند آمایش سرزمینی به همت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سال جاری به تصویب رسید.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی12 بسته تدوین و به دانشگاهها ابلاغ شد اظهار داشت: بر این اساس،تمامی اعضای هیات علمی در جریان این بسته ها قرار گرفتند و پس از برگزاری نشستهای تخصصی این بسته ها در وزارت بهداشت به تصویب رسید.

دکتر دارابی خاطر نشان کرد: اگر این برنامه  با حمایت هیات دولت و مجلس شورای اسلامی اجرایی شود به طور حتم تحولی چشمگیر در حوزه آموزش اتفاق خواهد افتاد.

وی سند آمایش سرزمینی نیز اشاره کرد و اظهار داشت:از جمله مهمترین ماموریت های مشترک میان همه مناطق آمایشی کشور ،بازنگری و تدوين برنامه های آموزشی،نظام تربیت نیروهای حدواسط و آموزش های مهارتی، توسعه زیرساخت های اخلاق حرفه‌اي و راه اندازی شبکه تبادلات علمی و برنامه های آموزشی مشترک با دانشگاه هاي معتبر جهان است.

دکتر دارابی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  به همراه دانشگاههای خراسان شمالی ، جنوبی و دانشکده های خراسان رضوی به عنوان منطقه 9 تعیین شده است خاطر نشان کرد: توسعه دندانپزشکی و علوم مرتبط ، توسعه دانش هنر وسلامت، توسعه دانش علوم اعصاب، توسعه علوم تغذیه و توسعه دانش طب تسکینی از ماموریتهای ویژه منطقه 9 در راستای کسب مرجعیت علمی کشور، ورود به عرصه های بین المللی و در نهایت پیشرفت کشور در حوزه آموزش علوم پزشکی  به شمار می رود.