ارتقاء رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت اعضای هیات علمی و محققان این دانشگاه میسر شد

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: ارتقاء رتبه پژوهشی دانشگاه و کسب جایگاه سوم در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، حاصل تلاش تمامی اعضای هیات علمی و محققان این دانشگاه بوده است.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تفقدی در مراسم تجلیل از دانشجویان برتر که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد اظهار داشت: در آخرین رتبه بندی پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک کشور، دانشگاه علوم پزشکي مشهد با 2 پله صعود نسبت به سال قبل پس از دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی به رتبه سوم ارتقاء یافت و توانست از دانشگاههای علوم پزشکی شیراز وصفهان پیشی بگیرد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد تعداد مقالات و تولیدات علمی، جوایز معتبر بین المللی، فناوری علمی تولیدات، تعداد استناد به مقالات بین المللی، چاپ تعداد مقالات در دانشگاههای برتر بین المللی و همکاریهای بین المللی را از جمله معیارهای این ارزیابی عنوان کرد.

دکتر تفقدی تصریح کرد: به همت اعضاي هيات علمي، محققان و پژوهشگران ، رتبه نخست در همکاری های بین المللی و  ميزان استناد به مقالات به اين دانشگاه اختصاص يافته است.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای حفظ این عنوان و ارتقاء آن دانشگاه چند برنامه کلی را در نظر دارد اظهار داشت:اجرای برنامه های زیر ساختی از جمله ساخت پژوهشگاه در پردیس دانشگاه و در مجاورت دانشکده های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی،تجهیز بیشتر آزمایشگاه جامع تحقیقات به وسایل پیشرفته،مطالعات کوهورت ،تقویب رجیسترهای و ثبت بیماری ها از جمله این برنامه ها به شمار می رود.

وی اجرای اقدامات هدایتی در بستر پژوهش های موجود در راستای رفع مشکلات منطقه ای و ملی و طرح سیاستهای تشویقی را از دیگر برنامه ها در این راستا عنوان کرد.

دکتر تفقدی با بیان اینکه در حال حاضر یک سوم از اعضای هیات علمی در حوزه پژوهش فعالیت کمی دارند خاطر نشان کرد: در این راستا تلاش می کنیم برنامه های پژوهشی را  برای بخش هایی که کمتر به موضوع تحقیق می پردازندفعال کنیم.

وی توسعه زیر ساختهای تولید محصولات فناورانه از جمله اتاق تمیز تولید داروهای بیوطب و سلولهای بنیادی را از دیگر برنامه ها برشمرد.