توضيحات معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه در خصوص پرداخت کارانه بيمارستاني

صريح و صميمي با دکتر بحريني

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد در مصاحبه با واحد خبر وب دا، توضيحاتي را در خصوص پرداخت کارانه پرسنل بيمارستاني ارائه نمود.

به گزارش وب دا، پيرو تماس هاي تلفني پرسنل بيمارستاني با مرکز ارتباطات مردمي روابط عمومي دانشگاه مبني بر پرداخت نشدن کارانه طرح قاصدک، دکتر بحريني توضيحاتي را به وب دا ارائه کرد.

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پاسخ به اين سوال که چرا پرداختهاي طرح قاصدک تنها به پرسنل بيمارستان امام رضا(ع) پرداخت شده است اظهار داشت: بيش از دو ماه قبل رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد دستور پرداخت کارانه هاي مبتني بر عملکرد سال 94 را صادر نمود و معاونت مديريت و منابع دانشگاه با رهنمودهاي وزير بهداشت و معاونت توسعه وزارت مبني  بر استفاده  از نقدينگي موجود دانشگاه براي رفع مشکلات پرداخت کارانه به رغم  عدم دريافت مطالبات 9 ماهه از سازمان هاي بيمه گر اقدام نمود.

دکتر بحريني اظهار داشت: بر اين اساس با اعلام آمادگي اين معاونت به کليه بيمارستانهاي زير پوشش مبني بر ارائه اسناد کارانه سه ماهه نخست تمامي پزشکان و پرسنل ، تنها تا اين لحظه بيمارستان امام رضا(ع) اسناد آماده و قابل پرداخت را به امور مالي دانشگاه تحويل داده است و با توجه به اين موضوع، کارانه سه ماهه نخست سال 94 براي بيمارستان امام رضا(ع) پرداخت شد.

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پاسخ به اين سوال که" تکليف پرداخت کارانه پرسنل ديگر بيمارستانها چه مي شود تصريح کرد: امور مالي دانشگاه علوم پزشکي مشهد،‌آمادگي دارد در صورت تحويل اسناد معتبر، به صورت روزانه دو تا سه واحد را رسيدگي و  نسبت به پرداخت کارانه پرسنل ديگر بيمارستانها در اسرع وقت اقدام نمايد.

دکتر بحريني تاکيد کرد: امور مالي تمامي بيمارستانهاي زير پوشش موظفند، اسناد سه ماهه دوم کارانه پرسنل و پزشکان را نيز آماده و به امور مالي دانشگاه تحول نمايند.

تسويه تمامي بدهي ها دانشگاه علوم پزشکي مشهد به شرکت هاي داروسازي تا پايان سال 92

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پاسخ به سوال وب دا، مبني بر علت پرداخت نشدن مطالبات شرکتهاي دارويي و ملزومات پزشکي و پيگيري مکرر برخي از رسانه ها در اين زمينه اظهار داشت: متاسفانه يکي از مشکلات جدي که در اين زمينه وجود دارد، عدم هماهنگي و همخواني ميان اظهارات شرکتهاي دارويي و تجهيزات پزشکي، بيمارستانها،شبکه هاي بهداشتي درماني و در نهايت حوزه معاونت غذا و دارو ست که موجب ديرکرد پرداخت در مطالبات ،شده است.

دکتر بحريني خاطر نشان کرد: براي رفع اين مشکل، 18 آبان سال جاري، نامه اي با امضاي معاون غذا و دارو و معاون توسعه و مديريت منابع دانشگاه به تمامي روساي بيمارستانها و مديران شبکه هاي بهداشت و درمان با موضوع تعيين تکليف بدهي دارويي و تجهيزات پزشکي واحدها،ارسال و حداکثر تا تاريخ 22 اين ماه مهلت داده شد تا واحدها(بيمارستانها ، شبکه ها )،مانده بدهي خود را در قالب امضاي تفاهم نامه با معاونت غذا و دارو و شرکتهاي دارويي و تجهيزات پزشکي ،در بازه زماني شش ماهه نخست سال 93 به طور مجزا تعيين تکليف نمايند و اسناد مربوطه را به امور مالي دانشگاه ارسال کنند.

وي تاکيد کرد: علي رغم اظهارات غير واقعي برخي از شرکتهاي دارويي و تجهيزات پزشکي در خصوص پرداخت نشدن بدهي هاي سال 92، تمامي اين مطالبات  تا پايان اين سال، از سوي دانشگاه پرداخت و تسويه حساب شده است.

خبرنگار وب دا دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اخبار منتشر شده و برخي از ادعاي مطرح شده مبني بر اتلاف وقت براي پرداخت مطالبات شرکتهاي دارويي و تجهيزات پزشکي از سوي دانشگاه از معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد خواست در اين زمينه توضيحاتي را ارائه دهد.

دکتر بحريني در اين زمينه اظهار داشت: اينکه دانشگاه مي خواهد اتلاف وقت نمايد و موضوع را مشمول گذر زمان نمايد، منطقي ضعيف براي پوشاندن مشکلات دروني شرکتهاي دارويي و تجهيزات پزشکي و بيمارستانهاست.

دکتر بحريني خاطر نشان کرد: در زماني که اين همه سيستم هاي نرم افزاري و سخت افزاري در حسابداري ها و شرکتها مورد استفاده است اين ادعا و اصل اختلاف حساب، خبر از نوعي نابساماني است.

وي با اشاره به تعيين ضرب العجل براي تحويل اسناد مالي(تا 22 آبان سال جاري) تاکيد کرد: اگر دانشگاه به دنبال اتلاف وقت بود اين زمان را براي پرداخت بدهي ها تعيين نمي کرد.

مطالبات پايان خدمت اعضاي هيات علمي دانشگاه به زودي پرداخت مي شود

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پاسخ به اين سوال که علت دير کرد در پرداخت پاداش پايان خدمت اعضاي هيات علمي چيست؟ اظهار داشت: پاداش بازنشستگي اعضاي هيات علمي از سوي وزارت بهداشت و از طريق دولت پرداخت مي شود.

وي گفت: چندي پيش يکي از مقامات ارشد وزارت بهداشت در هيات رييسه دانشگاه  وعده داد که يک هفته پس از صدور حکم بازنشستگي اعضاي هيات علمي پاداش ها پرداخت مي شود که به دنبال آن؛ هر هفته مسئولان امور مالي دانشگاه پيگير اين موضوع هستند ولي متاسفانه به غير از چند مورد تا کنون پرداختي انجام نشده است.

دکتر بحريني تاکيد کرد: در عين حال معاونت توسعه و مديريت منابع با اخذ مجوزهاي لازم، برنامه ريزي نموده است به زودي از محل نقدينگي موجود دانشگاه، مطالبات اعضاي هيات علمي را پرداخت کند.

پرداخت مطالبات پايان خدمت کارکنان دانشگاه به روز شده است

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه پاداش پايان خدمت کارکنان از محل بودجه دانشگاه پرداخت مي شود اظهار کرد: با تلاش هاي انجام شده، پاداش پايان خدمت کارکنان در پايان همان ماهي که به بازنشستگي نائل مي شوند پرداخت مي شود.

دکتر بحريني خاطر نشان کرد: در حال حاضر هيچ بدهي در زمينه پرداخت پاداش خدمت کارکنان نداريم.

وي گفت: علي رغم اينکه نه ماه است که مطالبات خود را از سازمان هاي بيمه گر دريافت نکرده ايم، اما مديريت صحيح منابع مالي دانشگاه، پرداخت کارانه ها و بدهي شرکت ها در زمان تعيين شده انجام مي گيرد.

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.