تشکیل شورای مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت

به منظور ارتقاء مشارکتهای سازمان های مردم نهاد  و خیران در حوزه سلامت، نخستین نشست شورای مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت تشکیل شد.

به گزارش وب دا، این شورا با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مدیر کل اوقاف و امور خیریه،قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت و جمعی از مسئولان و مدیران ادارات و همچنین سازمانهای مردم نهاد برگزار شد.

در این نشست به بیان انتظارت اعضاء در مورد نحوه و چگونگی تقویت و نهادینه سازی مشارکت در  راستای ارتقاء سلامت، چگونگی تشکیل نشستها و شرح وظایف شورا پرداخته شد.

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت هدف از برگزاری این شورا را سياست گذاري و برنامه ريزي به منظور ارتقاء مشاركت هاي سازمان های مردم نهاد وخيرين در حوزه سلامت و ارائه راهكارهاي علمي و قانوني در اين خصوص و هماهنگي بين بخشي در بهره گيري از كليه امكانات و ظرفيت هاي موجود در سطح منطقه و استان عنوان کرد.

دکتر خدایی خاطر نشان کرد: این شورا تلاش می کند تا طرح ها ، برنامه ها و روش هاي ارتقاء مشاركت هاي سازمانهای مردم نهاد وخيرين در بخش سلامت در سطح منطقه و استان را برنامه ريزي و تصويب نماید.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص در حوزه سلامت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی خاطر نشان کرد: در این راستا یکی از وظایف این شورا بررسي و ارائه راهكارهاي بهره گيري از ظرفيت نيروهاي تخصصي در حوزه سلامت ( نذر سلامت ) و ارائه پيشنهاد در جهت تصويب قوانين و مقررات لازم براي تسهيل و تسريع در ارائه خدمات به موسسات بهداشتي و درماني خيريه وسازمانهای مردم نهاد بمنظور توسعه فعاليت هاي بهداشتي درماني و آموزشي و تحقيقاتي در سطح منطقه و استان است.

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت، تلاش در جهت ايجاد هماهنگي و وحدت رويه و حمايت معنوي و قانوني از فعاليت هاي موسسات خيريه وسازمانهای مردم نهاد در بخش سلامت در سطح استان را از دیگر برنامه های این شورا برشمرد و خاطر نشان کرد: به همین منظور در این شورا تلاش می شود روش هاي تشويقي و تسهيلاتي در جهت كاهش مشكلات خيريه هاي حوزه سلامت نظير معافيت هاي مالياتي ، عوارض ، اولويت در صدور مجوزها ، تعيين تعرفه ها ، ورود تجهيزات پزشكي طراحي و پيگيري شود.

وی با اشاره به استفاده از نظرات نخبگان و يافته هاي مطالعاتي به منظور اولويت بندي نيازهاي حوزه سلامت ،آموزشی و پژوهشی استان و ارائه آن به شورايعالي جهت اعمال در سياست گذاري ها و برنامه ريزي هاي آتي در این شورا اظهار داشت: در این شورا نحوه تعامل ، هماهنگي و همكاري با دستگاه هاي دولتي و نهادهاي عمومي استان به منظور بهره گيري از تمامي ظرفيت ها در توسعه برنامه های سلامت مورد بررسی قرار می گیرد.

دکتر خدایی بهره مندي و استفاده از فناوري ها و روش هاي نوين و برتر علمي در جهت جذب كمك هاي خيرين داخل و خارج از كشور  را از دیگر برنامه های این شورا عنوان کرد و گفت: به منظور تاثیر گذاری گسترده در راستای جلب مشارکتهای خیران از ظرفیت رسانه های گروهی استفاده خواهد شد.