ارائه خدمات پزشکان و پرستاران بسيج جامعه پزشکي به زائران پياده اباعبدالله الحسين(ع)

جمعي از پزشکان و پرستاران بسيج جامعه پزشکي خراسان رضوي براي ارائه خدمت به زائران پياده اربعين سرور و سالار شهيدان، حضرت اباعبدالله الحسين(ع) به کشور عراق اعزام مي شوند.

به گزارش وب دا، رييس سازمان بسيج جامعه پزشکي خراسان رضوي اظهار داشت: بر اساس فراخوان انجام شده 30 نفر از پزشکان و پرستاران به صورت داوطلبانه براي ارائه خدمات بهداشتي و درماني به زائران پياده اربعين حسيني (ع) در موکب هاي مسير نجف تا کربلا مستقر خواهند شد.

دکتر جلالي خاطر نشان کرد:  اين گروه تا بيش از پانزدهم ماه صفر به عراق اعزام مي شوند و تا پس از اربعين حسيني(ع) در موکب ها خدمات ارائه مي دهند.

وي خاطر نشان کرد: همچنين 80 نفر از پزشکان و پرستاران عضو بسيج جامعه پزشکي خراسان رضوي براي شرکت در مراسم بزرگ اربعين حسيني و پياده روي مسير نجف تا کربلا، اين هفته راهي کشور عراق خواهند شد.

رييس سازمان بسيج جامعه پزشکي خراسان رضوي در خصوص اقدامات انجام شده براي استقبال و ارائه خدمات به زائران پياده حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) نيز اظهار داشت: ستاد استقبال از زائران پياده با همکاري سازمان بسيج جامعه پزشکي، سازمان نظام پزشکي، نظام پرستاري و جمعيت خدمت گذاران تشکيل شده و بر اين اساس تدابير لازم براي ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) انديشيده شده است.

دکتر جلالي خاطر نشان کرد: پزشکان و پرستاران خراسان رضوي در محل هاي اسکان داخل شهر زائران خدمات رايگان بهداشتي و درماني ارائه خواهند داد.

وي گفت: قرار است امسال پزشکان و پرستاران ديگر شهرها نيز براي ارائه خدمات به زائران پياده حضرت امام رضا(ع) شرکت داشته باشند.

رييس سازمان بسيج جامعه پزشکي خراسان رضوي خاطر نشان کرد: در ايستگاههاي خارج از شهر و بين راهي نيز که به صورت خودجوش برپا مي شود، پزشکان و پرستاران و تيم هاي بهداشتي درماني حضور خواهند داشت.