معاون درمان وزير بهداشت: استفاده همه مردم از خدمات دندانپزشکي يکي از برنامه هاي تحول نظام سلامت

معاون درمان وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي استفاده تمامي قشرهاي جامعه از خدمات دندانپزشکي را يکي از برنامه هاي تحول نظام سلامت عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجي آقاجاني در اجلاس مشترک معاونان درمان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با مدیران کل سازمان بیمه سلامت در مشهد با اشاره به اينکه در حال حاضر چهار دهک درآمدی جامعه از خدمات دندانپزشکی به علت گران بودن این خدمات بی بهره هستند اظهار داشت: در اين راستا راه اندازی کلینیک های دندانپزشکی و حضور دندانپزشکان در این کلینیک ها در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

دکتر محمد حاجي آقاجاني خاطر نشان کرد:بدین طریق دندانپزشکان در این کلینیک ها مقیم خواهند شد و علاوه بر فراهم شدن فضای کار برای آنها، مردم بویژه اقشار کم درآمد می توانند با قیمت های منطقی از خدمات دندانپزشکی برخوردار شوند.

وی بیان کرد: بدین منظور هم اکنون 500 یونیت دندانپزشکی فراهم شده است و هر دانشگاه علوم پزشکی کشور که فضای کلینیک دندانپزشکی را آماده کرده باشد، می تواند در اولویت قرار گیرد.

ارائه خدمات کيفي در اورژانس هاي بيمارستاني و پيش بيمارستاني در اولويت وزارت بهداشت

وی در بخشی از سخنانش گفت: ارائه خدمات کیفی در اورژانس های بيمارستاني و پیش بیمارستانی مهم ترین تکلیف و اولویت وزارت بهداشت به شمار می رود و در این بخش ها باید بهترین نیروها و کارکنان با تجربه، ماهر و با انگیزه گمارده شوند.

دکتر آقاجانی با اشاره به لزوم بازدید مستمر از خدمات اورژانس های بیمارستانی در سطح کشور افزود: خدمات ارائه شده در بخش های اورژانس بیمارستان ها باید در خور و شان مردم باشد و نیروی انسانی شاغل از اورژانس اعم از پرستار و پزشک، منشی و کارگر باید بهترین ها گزینش شوند.

به گفته وی، پرداختی های پرسنل بخش اورژانس بیمارستانی بین شش میلیون ریال تا 10 میلیون ریال بیشتر از سایر پرسنل است و این اقدام در جهت ایجاد انگیزه برای ارائه خدمات کیفی در بین آنها صورت گرفته است.

وی توجه به برنامه زوج های نابارور را از اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد و افزود: در این راستا تامین منابع مالی برای تکمیل پروژه های مربوط به ناباروری و کمک مالی به بیماران برای درمان ناباروری صورت می گیرد.

برنامه تحول نظام سلامت به طور مستمر پايش مي شود

وی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: طرح تحول نظام سلامت بعد از استقرار اولیه آن باید پایش شود تا از خطوط قرمز عبور نگردد.

دکتر آقا جاني تاکید کرد: به ویژه در بخش تامین دارو و تجهیزات برای بیماران به هیچ عنوان نباید بیمار برای خرید دارو و لوازم به خارج از بیمارستان ها هدایت شود و در این زمینه بايد به طور مستمر پايش صورت بگيرد تا عقب گرد نداشته باشیم.

توزيع دو هزار و 190 پزشک در سطح کشور

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي خاطر نشان کرد: در سال جاری دو هزار و 190 پزشک متخصص در قالب نیروهای طرحی در سراسر کشور توزیع شده اند که این اقدام کمبودهای مرتبط با پزشکان متخصص در مناطق محروم کشور را رفع خواهد کرد و باید تجهیزات و ابزار مناسب برای فعالیت آنها در مراکز درمانی فراهم گردد.

وی در این جلسه پیرامون لزوم تکمیل پروژه های کلینیک های ویژه در دانشگاهها و رعایت استانداردها در احداث آنها، بازسازی فضاهای اقامتی بیمارستان ها، برنامه درمان سکته های قلبی در 31 بیمارستان کشور، بحث اعتبار بخشی گردشگری سلامت، اقدامات کاهش سزارین و ترویج زایمان طبیعی، اجرای طرح قاصدک یا پرداخت مبتنی بر عملکرد در حوزه سلامت و توزیع پزشکان متخصص نیروهای طرحی در سطح کشور سخنانی بیان کرد.

اجلاس مشترک معاونان درمان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با مدیران کل سازمان های بیمه سلامت ایران امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و فردا به کار خود پایان می دهد.