سند آمایش سرزمینی آموزش عالی بخش سلامت کشور از مهمترین اسناد آموزشی است

نشست بررسی اقدامات و فعالیت های انجام شده منطقه 9  آمایش سرزمینی با حضور دکتر لاریجانی معاون  آموزشی وزرات بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و روسا و معاونین آموزشی دانشگاهها و دانشکده های این منطقه به میزبانی دانشگاه  علوم پزشکی مشهد برگزار شد .

به گزارش وب دا ؛ دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي در این نشست اظهار داشت: سند آمایش سرزمینی یکی از مهمترین اسناد آموزشی است که نگاهی آینده نگر داشته وبا نظر رهبری وحمایت های رییس جمهور و وزیر بهداشت به تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی رسید.

معاون آموزشی وزرات بهداشت با تاکید بر اهمیت این سند گفت : ما باید حیطه های توسعه علم و مرجعیت علمی را رصد نموده  وبه مدل و نقشه ای برسیم که بدانیم در هر رشته وحیطه در منطقه آمایش چه کارهایی باید به انجام برسد و جایگاه منطقه در این نقشه کجاست.

وی افزود: در اجرای مصوبه آمایش سرزمینی با واگذاری ماموریت های ویژه  به قطب ها  واز آن جمله  منطقه  9 می توان از کلیه ظرفیت های کشور استفاده کرد  و موجب تحول نظام آموزش پزشکی ، هم افزایی و رشد مناطق آمایشی شد .

دکتر لاریجانی گفت : در این طرح باورمان این است که نقاط اصلی را پیدا کنیم و با تمرکز بر این نقاط، زمینه ساز ایجاد تحولاتی در سطح کشور باشیم .

وی با اشاره به ماموریت های ویژه واسپاری شده به مناطق گفت: ماموریت های ویژه صرفا" به معنای برآورده کردن نیاز ها و اقتضائات  آن منطقه نیست بلکه  بدان معناست  که بطور مثال  منطقه 9 که توسعه دندانپزشکی وعلوم مرتبط به آن محول شده باید برای توسعه دندانپزشکی در سطح کلان ملی برنامه ریزی کند ودراین راستا با برقراری ارتباط با سایر مناطق به سامان دادن این موضوع درکل کشور بپردازد .

دکتر لاريجاني با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات منطقه 9  و سرعت گرفتن اجرای این طرح گفت : دانشگاه های منطقه 9 همچون گذشته به فعالیت های جاری خود ادامه خواهند داد و معاونت آموزشی وزارت نیز در راستای ماموریت های ویژه منطقه از آنها حمایت خواهد کرد .

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با اجرای سند آمایش سرزمینی  آموزش عالی بخش سلامت که با توجه به نقشه علمی  کشور ، اسناد بالادستی و توصیه های رهبری تدوین شده است  بتوان جایگاه کشور را درزمینه نو آوری علمی ارتقاء داد .

در بخش دیگری از این جلسه دکتر مهرابی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سرپرست دبیرخانه کلان منطقه 9 آمایش آموزش عالی بخش سلامت کشور، ارتباط هرچه بیشتر با اعضای هیات علمی ،گروه ها و مدیران گروه ها و دريافت نظرات ایشان را در اجرای هرچه بهتر سند آمایش سرزمینی بسیار حایز اهمیت دانست.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد همچنین ایجاد مرکز آزمون و سامان دادن به فرایند مربوط به نقل و انتقال دانشجویان را از جمله در خواست های دانشگاه علوم پزشکي مشهد از معاونت آموزشی وزارت عنوان کرد.

گفتنی است در این جلسه دکتر دارابی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گزارشی از اقدامات و فعالیت های انجام شده دبیرخانه کلان منطقه 9 را ارائه کرد و در ادامه روسا و معاونین آموزشی دانشگاه ها  و دانشکده های این قطب  ( بجنورد ، بیرجند ، سبزوار ، اسفراین ، نیشابور ، تربت حیدریه  ، تربت جام  و گناباد)  به بیان نظرات و دید گاه های خود پرداختند .

معاون آموزشی وزیر بهداشت را در این سفر دکتر اکبری قائم مقام ،دکتر اخوان معاون اجرایی ،دکتر سراجی دبیرستاد آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت، و دکتر پورعباس دبیر کمیته تحقیق و توسعه آموزش پزشکی معاونت آموزشی وزارت همراهی کردند.