آیین فعالیت پزشکان متخصص جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

آیین  فعالیت پزشکان متخصص جدیدالورود در  مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور 94 پزشک متخصص برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اين مراسم با بیان اینکه رشته پزشکی در هر پایه و درجه ای مقدس است، گفت: نوع کار و فعالیت در حرفه پزشکی به طور قطع با سایر حرفه ها متفاوت است.

دکتر هادی مدقق افزود: فقط در رشته های حوزه پزشکی، دانشجو بعد از دانش آموختگي باید در قالب نیروی طرحی مشمول تعهدات قانونی برای مدت معین فعالیت کند در حالیکه دانشجویان رشته های غیر پزشکی بعد از فارغ التحصیلی نه طرح داشته و نه الزام محل فعالیت دارند.

وي تاکید کرد: به علت نیازی که مردم به خدمات پزشکی دارند و برای بهره مندی همه مردم از این توان باید پزشکان متخصص در همه نقاط کشور تقسیم شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اینکه پزشکان ما اکنون در دورترین نقاط به بیماران خدمات دهی می کنند، گفت: فعالیت پزشکان مشمول "نیروهای تعهدات قانونی" به طور یقین انتخابی نیست و این موضوع به دلیل مشکلات و محدودیت ها در حقیقت تحمیلی و اجباری است اما آنان در طول خدمت از هیچ کوششی برای کمک به بیماران دریغ نمی ورزند.

دکتر مدقق خطاب به پزشکان تاکید کرد: حضور شما در مناطق مختلف استان خراسان رضوی باعث می شود که بسیاری از کمبودها و محرومیت های پزشکی در این شهرستان ها برطرف شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخشی از سخنانش با بیان اینکه توزیع تمام پزشکان بر اساس سامانه و نرم افزار مربوطه انجام شد، گفت: سامانه با کسی پارتی بازی ندارد.