آمادگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد براي ارائه خدمات به زائران دهه پاياني ماه صفر

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد از آمادگي دانشگاه براي ارائه خدمات به زائران بارگاه ملکوتي حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مرتضي احتشام فر با اشاره به اينکه به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران، نشستهاي مشترک و بين بخشي با معاونين درمان، غذا و دارو، مرکز حوادث و فوريتهاي پزشکي، بهداشتي، سازمان انتقال خون، دامپزشکي و محيط زيست برگزار شده است اظهار داشت: پيش بيني مي شود امسال 250 تا 275 زائر پياده در دهه پاياني ماه صفر، به مشهد مقدس وارد شوند.

وي خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده يک صد هزار نفر از زائران پياده در 107 واحد آموزشي در قالب يک هزار و 100 کلاس درس اسکان داده مي شوند و خدمات بهداشتي و درماني را دريافت مي کنند.

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاکيد کرد:  تمامي بخش هاي دولتي و خصوصي در سطح استان به ويژه در شهر مشهد به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران در آماده باش کامل هستند.

وي افزود: کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان نیز با محوريت دانشگاه علوم پزشكي مشهد، اقدام به برگزاري نشستهاي متعدد و هماهنگی های لازم  نموده و همچون سالهاي گذشته برنامه خود را مورد بازبینی قرار داده و پس از تایيد نهایی جهت اجرا به سطوح محیطی اعلام داشته است.

در سال گذشته مجموع زائرین در دهه پایانی صفر بیش از 3.5 میلیون نفر برآورد گردیده است.