رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضايعه درگذشت دکتر علي پويان را تسليت گفت

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي ضايعه دردناک و تاثر برانگيز ، درگذشت ناگهاني دکتر علي پويان را به خانواده وي و جامعه پرشکي تسليت گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است:

انالله و انا اليه راجعون

ضايعه درگذشت پزشک متخصص، متعهد و مردمي دکتر علي پويان، زخمي جانکاه و اندوهي بزرگ براي خانواده، دوستان و جامعه علمي و پزشکي کشور است که همه ما را متاثر و اندوهگين نموده است.

بدون شک ارزشمند ترين نوع خدمت به انسانها مرهم نهادن برآلام جسم و جان آنان و زدودن رنج و اندوه دل افسردگان و کمک به بازگرداندن حيات به آنهاست و مرحوم دکتر علي پويان چه زيبا راه و رسم خدمت را به بيماران آموخته بود.

خدمات علمی بی شائبه ،بزرگي و ايثار وگذشت ايشان در کمک به محرومان همواره در يادها  ماندگار خواهد ماند.

اینجانب، این ضایعه را به همسر،خانواده و جامعه علمی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکي مشهد تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن فقید سعید، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.