رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد: بسیجی در تمام صحنه ها نگاه به فرمان ولایت دارد

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي فرا رسيدن روز بسيج، این یادگار جاوید حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را به تمامي بسيجيان خراسان رضوي به ويژه بسيجيان دانشگاهي تبريک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است: بی تردید شکل گیری بسیج مستضعفین به فرمان بنیانگذار جمهوري اسلامي ايران در پنجم آذرماه سال ۵۸ یکی از نقاط عطف تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی بود تا شور انقلابی، ساده زیستی، صفا، صمیمیت، ایثار، گذشت و ایمان سرشار و تقوای الهی را در قالب بسیج بازتعریف کند و آن را به یک خواست عمومی در دفاع از آرمان های متعالی انقلاب درکنار مردم تبدیل کند.

بسیجی رهرو همیشگی پیر جماران و مطیع امر ولایی رهبر معظم انقلاب است، بسیجی در تمام صحنه ها نگاه به فرمان ولایت دارد، بسیجی بسان عمّار و ابوذر و مقداد و کمیل حاضر و ناظر است، بسیجی عاشق و مرید ولایت است، چرا که سعادت جاوید و سربلندی دنیوی را در پیروی از ولایت دیده و بدان معتقد است. اطاعت بسیجی از ولایت اطاعتی آگاهانه و برای دینداری است. بسیجی به اطاعت با معرفت و شناخت، ایمان و اعتقاد دارد.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در بخش ديگري از اين پيام آورده است، بسیج مظهر اتحاد و انسجام ملی مردم ايران است و این مفهوم در کلام مقام معظم رهبری نیز به زیبایی متجلی شده است که "بسیج در حقیقت، مظهر یک وحدت مقدّس، میان افراد ملت است. همه میدانهایى که بسیج در آن حضور پیدا کرده است، میدانهاى ملى است؛ میدانهاى مربوط به همت ملت - مثل میدان دفاع مقدّس، میدان سازندگى و خدمات عمومى است. هیچ‌وقت کشور، از یک مجموعه عظیمى که از بهترین فرزندان کشور و با این خصوصیات تشکیل شده است، بى‌نیاز نیست."

حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های بسیج تنها محدود به دوران دفاع مقدس نبود و در تمام دوران حیات پر برکت انقلاب اسلامی حضور این نهاد ارزشمند مردمی مشهود است و بسیج در تمامی افتخارات نظام جمهوری اسلامی سهیم بوده و بسیجیان در تمامی عرصه‌های علمی و فکری و دفاع از ارزش‌های والای انقلاب همواره الگو و پیشگام بوده‌اند.
اینجانب هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان دریادل بویژه بسیجیان دانشگاه علوم پزشکي مشهد تبریک میگویم و برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.