آمادگي گروههاي اورژانس 115 خراسان رضوي در دهه پاياني ماه صفر

به منظور ارائه خدمات به زائران بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) در دهه پاياني صفر ، گروههاي اورژانس 115 استان خراسان رضوي  در آمادگي کامل هستند.

به گزارش وب دا ، مدير سلامت زائرين دانشگاه علوم پزشکي مشهد  با اشاره به اينکه در دهه پاياني صفر و سالروز رحلت حضرت نبي اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبي (ع) و امام رضا(ع) حضور زائران در مشهد مقدس افزايش مي يابداظهار داشت: به همين منظور 168 پايگاه اورژانس 115 شهري و جاده اي به همراه 176 دستگاه آمبولانس در استان خراسان رضوي آماده ارائه خدمات به زائران دهه پاياني صفر هستند.

دکتر سيد مرتضي احتشام فر خاطر نشان کرد: استقرار تمامي آمبولانس هاي جاده اي در حاشيه جاده با تاکيد بر محورهاي اصلي منتهي به مشهد مقدس، آماده باش تمامي پايگاههاي اورژانس 115 در ايام عزاداري، افزايش ظرفيت پاسخگويي تلفن 115 ، و استقرار نماينده اورژانس 115 در مرکز پليس 110 در زمان تعيين شده، و استقرار نماينده اورژانس 115 مشهد در مرکز کنترل ترافيک از جمله اقداماتي است که به منظور ارائه خدمات مناسب در اين ايام صورت مي گيرد .

وي افزود:‌ همچنين در اين ايام، اتوبوس آمبولانس هاي دانشگاهها و دانشکده هاي مشهد، گناباد، سبزوار، تربت حيدريه و نيشابور و همچنين اورژانس هوايي 115 مشهد در آماده باش کامل هستند.

دکتر مرتضي احتشام فر با اشاره به اينکه پيش بيني مي شود امسال 250 تا 275 زائر پياده در دهه پاياني ماه صفر، به مشهد مقدس وارد شوندخاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده يک صد هزار نفر از زائران پياده در 107 واحد آموزشي در قالب يک هزار و 100 کلاس درس اسکان داده مي شوند و خدمات بهداشتي و درماني را دريافت مي کنند.

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاکيد کرد: تمامي بخش هاي دولتي و خصوصي در سطح استان به ويژه در شهر مشهد به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران در آماده باش کامل هستند.