تفاهم نامه همکاری ميان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و يک بنياد خيريه مردم نهاد

به منظور ساخت و تکميل طرحهاي درماني، تفاهم نامه همکاري ميان دانشگاه علوم پزشکي مشهد با يک بنياد خيريه مردم نهاد"دکتر واحد" منعقد شد.

به گزارش وب دا، اين تفاهم نامه ميان رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد و مدير بنياد خيريه "دکتر واحد" به منظور ساخت و تکميل پروژه درمانگاه بيمارستان ابن سينا که به علت کمبود بودجه متوقف شده بود منعقد شده است.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين نشست ضمن ابراز خرسندي از حمايت خيران در توسعه زير ساختهاي درماني و بهداشتي اظهار داشت: پس از  اتمام ساخت کلينيک بيمارستان ابن سينا، در  اسرع وقت نسبت به تجهیزدرمانگاه به منظور راه اندازی هر چه سریعتر و ارائه خدمات به بیماران این حوزه که مظلوم ترین بیماران نظام سلامت هستند اقدام خواهد شد.

دکتر مهرابي بهار تاکيد کرد: در امور خیرین ، نیت واقف  هرچه مدنظر هست دقیقا انجام می شود و از اموال واقف مانند اموال دانشگاه محافظت می گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش موثر خيران سلامت در توسعه زير ساختها و خدمات بهداشتي درماني و ارتقاء سلامت جامعه اظهار اميدواري کرد: با جلب اعتماد  و ايجاد انگیزه و همیاری دیگر خیرین حوزه سلامت شاهد همکاري بيشتر در زمينه باشيم.

..................................................................................................................................................................................................................................

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.