آمادگي شبانه روزي 168 پايگاه اوژانس در دهه پاياني ماه صفر

مدير حوادث و فوريتهاي پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از آمادگي شبانه روزي 168 پايگاه اورژانس در دهه پاياني ماه صفر خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر رضا وفايي نژاد اظهار داشت: همزمان با دهه پاياني ماه صفر و ورود زائران به مشهد مقدس پايگاههاي فعال شهري و جاده اي اورژانس 115 با 176 آمبولانس فعال زير پوشش دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی مشهد، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام  آماده خدمات رساني به زائران و مجاوران هستند.

وي خاطر نشان کرد: پايگاه اورژانس هوايي دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز براي ماموريتهاي برون شهري در ساعات روز و در صورت نياز در محدوده و شعاع پروازي 120 تا 150 کيلومتري از مشهد در آماده باش کاملبه سر مي برد.

مدير حوادث و فوريتهاي پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد افزود: در اين مدت  بخش هاي اورژانس ، بالینی و اتاقهای عمل  بيمارستان هاي خراسان رضوي با تامین کادر پزشکی و پرستاری و تجهیزات و ملزومات مورد نیاز آماده خدمات رساني به زائران و مجاوران هستند.

دکتر وفايي نژاد اظهار داشت: فعالیت 24 ساعته ستاد هدایت امور درمان دانشگاه و هماهنگی جهت پذیرش و انتقال بیماران از مراکز درمانی استان  و استان های همجوار به مراکز تخصصی و فوق تخصصی، فعالیت 24 ساعته مرکز عملیات بحران دانشگاه و  استقرار کارشناس EOC جهت هماهنگی و اقدامات لازم از ديگر اقدامات و هماهنگي هاي انجام شده به شمار مي رود.

وي افزود: همچنين 5 دستگاه اتوبوس آمبولانس دانشگاه ها و  دانشکده های علوم پزشکی مشهد، نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه و گناباد نيز براي ارائه خدمات در مواقع ضروري در آمادگي کامل هستند.