پيش بيني ورود 250 هزار زائر پياده به مشهد مقدس

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اعلام آمادگي دانشگاه براي ارائه خدمات به زائران بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) اظهار داشت: پيش بيني مي شود در دهه پاياني ماه صفر 250 تا 275 هزار زائر پياده وارد مشهد مقدس شوند.

به گزارش وب دا، دکتر مرتضي احتشام فر با اشاره به اينکه به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران، نشستهاي مشترک و بين بخشي با معاونين درمان، غذا و دارو، مرکز حوادث و فوريتهاي پزشکي، بهداشتي، سازمان انتقال خون، دامپزشکي و محيط زيست برگزار شده است خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده يک صد هزار نفر از زائران پياده در 107 واحد آموزشي در قالب يک هزار و 100 کلاس درس اسکان داده مي شوند و خدمات بهداشتي و درماني را دريافت مي کنند.

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه تمامي بخش هاي دولتي و خصوصي در سطح استان به ويژه در شهر مشهد به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران در آماده باش کامل هستند اظهار داشت: تامين امکانات دارویی وتجهيزات پزشكي مصرفي ،ابلا غ به دارو خانه های اطراف حرم برای فعاليت در ایام شهادت 28 و 29 صفر و تشديد نظارت بر ارائه خدمات توسط داروخانه ها در اين ايام از جمله اقداماتي است که در اين مدت برنامه ريزي شده است.

دکتر احتشام فر خاطر نشان کرد: آموزش سلامت به مديران كاروان ها،ویزیت بیماران، تزریقات وپانسمان، خدمات آزمایشگاهی، خدمات دندانپزشکی، خدمات دارویی سطح اول،خدمات مراقبتی به گروههای آسیب پذیر(مادران،کودکان، واکسیناسیون و..... )،اعلام مراكز واكسيناسون هاري و درج نشاني آنها در سايت خدمات سفر،انجام بیماریابی در افراد مشکوک مراجعه کننده به واحدها ی بهداشتی و درماني و هماهنگي و همکاری با سازمان های مرتبط در راستاي كنترل بهداشتي مراكز و اماكن بين راهي و مراكز و اماكن اقامتي و پذيرايي از ديگر اقداماتي است که در اين مدت به منظور به اجرا در مي آيد.