پيام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت روز دانشجو

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي فرا رسيدن 16 آذر روز دانشجو را به تمامي دانشجويان خراسان رضوي به ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تبريک و تهنيت گفت.

دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام آورده است: ‌شانزدهم آذر، یاد آور ایستادگی و مقاومت دانشجویان متدین و معتقد و آزاده و پرشور و مسلمان ایرانی است. روزی که دانشجویان سينه خود را آماج گلوله هاي رژيم پهلوي قرار دادند تا سندي ديگر از روح ميهن پرستي، آزادي خواهي و استقلال طلبي فرزندان اين مرزوبوم را براي هميشه در تاريخ ثبت كنند.

دانشجويان انقلابي و استكبار ستيز دوران انقلاب شكوهمند اسلامي، همان دانشجويان بسیجی و رزمندگان شهید معركه‌هاي جهاد و دفاع مقدس اند و دانشجويان خلاق عرصه‌هاي علم و نوآوري ساليان پس از جنگ، همان پرچم‌داران ابتكار و رصد كننده مرزهاي دانش امروز هستند؛ نسل‌هايي كه با وجود فشارها، و تحریم ها از مرزهاي هويت و اصالت میهن عزیز اسلامی خویش جانانه دفاع كرده و مي‌كنند.

امروز پیام ۱۶ آذر برای نسل دانشگاهی ما، درک و تحلیل هوشمندانۀ شرایط خاص حاکم بر جهان و تلاش در جهت بالا بردن توانمندی‌های علمی و پژوهشی و تولید اندیشه است.

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در بخش ديگري از اين پيام با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني اينکه دانشجويان افسران جنگ نرم هستند، خطاب به دانشجويان آورده است: در جنگ نرم، هدف آن چيزي است که در دل شماست، در ذهن شماست، در مغز شماست، يعني اراده شما، و دشمن مي خواهد اراده شما را عوض کند و لازم است شما عزيزان هوشيارانه و با ايمان قوي و راسخ در صحنه وارد شويد.

دکتر مهرابي بهار در اين پيام با توصيه به دانشجويان در کسب علم و دانش همراه با تفکر و تحقيق تاکيد کرده است: دانش منشاء قدرت است و داشتن روحيه جستجو و تحقيق، تفكر انتقادي و نوشتاري و همچنين تفكر قبل از گفتار، لازمه فعاليتهاي علمي دانشجويان است.

اینجانب ضمن تكريم و بزرگداشت روز دانشجو و گراميداشت ياد و خاطره امام شهيدان و شهداي دانشجو، یادآور می­‌شوم آنچه امروز به دست آمده محصول همت و تلاش تک تک فرهیختگان و نخبگانی است که با امید و آرزو  پا در عرصه های علمی و پژوهشی کشور گذاشته و چراغ علم را به دوش کشیدند تا ملت سربلند ایران بتوانند در سایه این نور تابان راهشان را به سوی فردای بهتر برگزینند.

سعادت و بهروزي شما عزيزانم را در سايه الطاف بيکران حضرت ثامن الحجج، علي ابن موسي الرضا(ع) از خداوند منان خواستارم.