ارائه خدمات رايگان بهداشتي و درماني به زائرين پياده حضرت علي ابن موسي الرضا (ع)

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد از ارائه خدمات رايگان بهداشتي و درماني به زائران پياده بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) در دهه پاياني صفر خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سيد مرتضي احتشام فر با اشاره به پياده روي زائران حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) در دهه پاياني ماه صفر از مناطق مختلف کشور به ويژه خراسان رضوي اظهار داشت: بر اساس هماهنگي هاي به عمل آمده ارائه خدمات به زائران پياده در پايگاههاي جاده اي و همچنين داخل شهر به صورت رايگان توسط پزشکان و پرستاران ارائه مي شود.

وي خاطر نشان کرد: به همين منظور مكاتبات لازم با معاون درمان دانشگاه، مديريت حوادث و فوريت ها، روساي كليه بيمارستان ها دانشگاهي و غير دانشگاهي مشهد و مديران شبكه هاي بهداشت و درمان شهرستان ها صورت گرفته است.

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد با تاکيد بر آمادگي تمامي پايگاههاي اورژانس جاده اي و شهري و همچنين بيمارستانهاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد براي ارائه خدمات احتمالي به زائران خاطر نشان کرد: همچنين ليست و نشاني تمامي بيمارستانهاي دولتي به مديران کاروان ها ، ايستگاهها و محل هاي اسکان زائران ارائه شده تا در مواقع ضروري از آن استفاده نمايند.

دکتر احتشام فر افزود: در اين ايام، به منظور پيشگيري از بروز بيماري هاي منتقله از آب و غذا و ارتقاء بهداشت زائران، بارزسي از مراکز اسکان، ايستگاههاي بين راهي و داخل شهر، هتل ها و مهانپذيرها، رستورانها به صورت ويژه توسط ناظران بهداشت محيط در دستور کار قرار گرفته است.

وي گفت: تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و انجام کلرسنجی و نمونه برداری میکروبی مستمر و اعلام سریع موارد نامطلوب بصورت تلفنی و کتبی به متولیان تامین کننده آب،بازرسي وكنترل بهداشتي و نمونه برداری از آبسردکن ها و مخازن و شیرهای برداشت عمومی آب در پارک ها ،کمپ ها، اماکن تفریحی و اماکن زیارتی از نظر آب مصرفی، دفع پساب و بازرسي وكنترل بهداشتي از پایانه های مسافربري، راه آهن، فرودگاه ها، اتوبوس ها و قطارهاي مسافربري از ديگر اقداماتي است که در اين ايام به صورت ويژه به اجرا در مي آيد.

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.

دکتر احتشام فر تاکيد کرد: در اين ايام از فعاليت دستفروشان دوره گرد مواد غذايي حساس چون آبميوه، بستني، فراورده هاي لبني، ساندويچ و غيره با هماهنگي بين بخشي و مشارکت سازمان هاي مربوطه جلوگيري مي شود.