نشست مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی با رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد

در نشست مشترک میان مدیر کل و معاونان صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی و رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر ارتقای خدمات بهداشتی، درمانی و سلامت مردم تاکید شد.

به گزارش وب دا، در این نشست که دردفتر مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی برگزار شد مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی گفت: مشهد به عنوان قطب پزشکی در رسانه ملی جایگاه ویژه ای دارد .

محسن نصرپور افزود: صدا و سیمای خراسان رضوی به دنبال گسترش عدالت درمانی و بهداشتی از طریق رسانه است تا همه گروه های مردم استان از خدمات پزشکی از این طریق بهره مند شوند .

مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی در این دیدار آمادگی این مرکز را برای همکاری بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای تولید و پخش برنامه های پزشکی با هدف تامین سلامت مردم اعلام کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش های صدا وسیمای مرکز خراسان رضوی در تولید و پخش برنامه های مختلف پزشکی در حوزه بهداشت و درمان گفت: صدا وسیما برای ترویج کارهای خیر در حوزه سلامت و همچنین گسترش مشارکت خیران تامین سلامت در استان، نقش مهمی ایفا کرده است.

دکتر مهرابی تصریح کرد: دربحث برنامه تحول نظام سلامت پرداختی جمعیت شهری به 6درصد و جمعیت روستایی به 3درصد کل صورتحساب رسیده که این نقطه عطفی در تاریخ بهداشت و درمان کشور است .

در این نشست معاونان صدا و سیمای مرکز خراسان و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در زمينه ارتقای سلامت مردم با همکاری صدا و سیما و دانشگاه علوم پزشکی پرداختند .

دکتر بحرینی ، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز با گرامیداشت خاطره مدیرکل سابق صداوسیما (حجت الاسلام نهاوندی) اظهار امیدواری کرد در طول مدت زمان مسئولیت طرفین بتوانیم منشاء خدمات شایسته برای مردم باشیم .

در پایان این نشست نیز قرارداد مشترک تولید و پخش برنامه های سلامت محور با امضای مدیرکل صداوسیما و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به امضاء رسید ونسخ آن مبادله گردید.

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.