خدمات رساني 500 پزشک و پرستار به زائران پياده حضرت علي ابن موسي الرضا(ع)

مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشکي مشهد از ارائه خدمات رساني 500 پزشک و پرستار به زائران بارگاه منور حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مرتضي احتشام فر اظهار داشت: از اين تعداد 400 نفر پرستار و 100 نفر پزشك هستند كه براي ارائه خدمات درماني و بهداشتي به زائران پياده بسيج شده اند.
وي گفت: تمام خدمات درماني و بهداشتي به زائران پياده رضوي به صورت رايگان ارائه مي شود.
مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشكي مشهد تامين امكانات دارويي و تجهيزات پزشكي مصرفي، ابلاغ به داروخانه هاي اطراف حرم مطهر امامرضا(ع) براي فعاليت در روزهاي 28 و 29 ماه صفر و تشديد نظارت بر ارائه خدمات توسط داروخانه ها را از ديگر تمهيدات برنامه ريزي شده در اين زمينه اعلام كرد.
وي ادامه داد: طبق آخرين تصميمها، به دليل برودت هوا و بارش برف و باران در بيشتر جاده هاي خراسان رضوي زائران پياده با اتوبوس و خودرو به نزديكترين محل اسكان انتقال داده مي شوند.
وي افزود: اقدامات مربوط به نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و وضعيت بهداشت محل اسكان زائران و همچنين مسائل حفاظتي مربوط به گرمايش محيط نيز توسط كارشناسان و ناظران بهداشتي به جديت دنبال مي شود.
مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشكي مشهد ادامه داد: آموزش سلامت به مديران كاروانهاي پياده، ويزيت بيماران، تزريقات و پانسمان، خدمات آزمايشگاهي، خدمات دندانپزشكي، خدمات دارويي سطح اول، خدمات مراقبتي به گروههاي آسيب پذير(مادران،كودكان و واكسيناسيون) نيز از جمله اقدامات انجام شده هستند.
همزمان با دهه پاياني ماه حدود 250 هزار زائر پياده از نقاط مختلف خراسان رضوي و ديگر مناطق كشور به سمت مشهد حركت مي كنند.

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.