افتتاح بخش دندان هاي آسيب ديده در دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

بخش دندان هاي آسيب ديده در دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد افتتاح شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين زمينه اظهار داشت: تاکنون بیمارانی که دچار ضربه به دندانها میشدند به صورت غیر متمرکز و در بخشهای مختلف دانشکده مورد درمان قرار می گرفتند و در برخی موارد امکان مشاوره متخصصین مختلف فراهم نبود.

دکتر حسين پور اظهار اميدواري کرد: با مشارکت گروههای آموزشی دندانپزشکی کودکان، درمان ریشه، جراحی دهان و فک و صورت، پریو، ارتودنسی و ترمیمی، بیماران به صورت متمرکز و با انجام مشاوره های لازم مورد درمان قرار گیرند.

وي تصريح کرد: معمولأ در تروماهای ناحیه فک و صورت در غالب موارد بیماران ابتدا به بیمارستانهای سطح شهر انتقال می یابند که انتظار می رود پس از انجام معاینات اولیه و درمان پارگی ها و جراحات در اولین فرصت جهت انجام درمانهای دندانپزشکی به بخش ترومای دانشکده ارجاع گردند.

رئیس دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد افزود: امیدواریم در آینده نزدیک با جذب نیرو بتوانیم این مرکز را به یک مرکز تمام وقت تروماهای دندانی تبدیل نمائیم.