تقدیر کارکنان اورژانس 115 شش استان کشور برای مشارکت در امدادرسانی به زائران رضوی

کارکنان اورژانس 115  شش دانشگاه علوم پزشکی که در امدادرسانی به زائران دهه پایانی ماه صفر در مشهد مقدس شرکت داشته اند، طی مراسمی با حضور رئیس و هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر شدند.

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی در این مراسم از مشارکت اورژانس 115 شش دانشگاه علوم پزشکی کشور در خدمات رسانی به زائران رضوی همزمان با دهه پایانی صفر که برای نخستین بار انجام شده است، قدردانی کرد.
دکتر هادی مدقق افزود: اقدامات اورژانس 115 دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در خراسان رضوی در کنار مشارکت داوطلبانه سایر استان های کشور در امدادرسانی به زائران رضوی باعث شد که خوشبختانه این ایام با کمترین مشکل و حوادث سپری شود.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: امسال برای نخستین بار دانشگاههای علوم پزشکی شش استان کشور به منظور خدمات رسانی به حوادث احتمالی برای زائران در روزهای ماه پایانی صفر، با خراسان رضوی مشارکت داشته اند.
دکتر رضا وفایی نژاد افزود: در این مدت اورژانس دانشگاههای علوم پزشکی یزد، شاهرود، سمنان، گلستان،گیلان و تهران برای خدمات رسانی بهتر به زائران رضوی همکاری داشته اند.
وی بیان کرد: بدین منظور 25 نفر از کارکنان اورژانس 115 دانشگاههای علوم پزشکی آن استانها ، همراه با هشت دستگاه آمبولانس طی روزهای 18 تا 22 آذر ماه در مشهد حضور داشتند.
وی از امدادرسانی به بیش از 10 هزار زائر پیاده امام رضا (ع) همزمان با دهه پایانی صفر خبر داد و افزود:در این مدت 290 نفر از زائران پیاده به بیمارستان ها انتقال داده شده اند و بقیه هم درمان در محل برای آنها انجام شده است.
وی بیماریهای داخلی، سرماخوردگی،دردهای عضلانی، تصادفات و مسمومیت با گاز منواکسید کربن را از جمله مهمترین مشکلات برای زائران پیاده در این ایام عنوان کرد.
وی بیان کرد: در ایام پایانی دهه صفر 167 پایگاه اورژانس 115 در خراسان رضوی در محدوده دانشکده های علوم پزشکی مشهد، سبزوار، نیشابور، گناباد،تربت حیدریه و تربت جام فعال بوده اند.
دکتر وفایی نژاد ادامه داد: در این مدت 180 آمبولانس، پنج اتوبوس آمبولانس و اورژانس هوایی دانشگاههای علوم پزشکی مشهد و سبزوار نیز آماده خدمت به زائران پیاده بوده اند.