دانشگاه علوم پزشکي مشهد، ميزبان همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي

همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي اوايل دي ماه سال جاري به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش وب دا، اين همايش باهدف شناسایی دستاوردهای علمی وپیشرفت فرهنگی مسلمانان دردوره ای ازتاریخ اسلام بادرنظر داشتن نقش ائمه(ع)  و در محورهاي مرکز علمی پزشکی در عصر رضوی،آثار و دستاوردهای علمی پزشکی در عصر رضوی،روش ها و اصول پزشکی در عصر رضوی،آداب و سنت های پزشکی در عصر رضوی،مشاهیر (نام آوران،نام داران ) پزشکی درعصر رضوی و زمینه های فکری، فرهنگی و اجتماعی درعصررضوی دوم و سوم ديماه 94 در تالار رازي دانشکده بهداشت برگزار مي شود.

به همين منظور نشست هماهنگي کميته اجرايي همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي با حضور دکتر شاکري مدير فرهنگي ، صالح مقدم مدير دانشجويي ، دکتر سردار دبير همايش و کارشناسان فرهنگي عضو کميته ، با هدف تعيين برنامه ها و تقسيم مسئوليت ها و نيز هماهنگي جهت نحوه پذيرش و اسکان شرکت کنندگان برگزار شد.

دکتر سردار دبير همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي با اشاره به اينکه اين همايش با حضور 150 نفر از محققان، صاحبنظران و پزشکان از سراسر کشور برگزار مي شود اظهار داشت: در مدت زمان برگزاري همايش 15 مقاله در قالب سخنراني و 18 مقاله به شکل پوستر ارائه خواهد شد.

وي با بيان اينکه  دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالهای گذشته، برپاکننده جشنواره‌های متعددی از جمله جشنواره شعر رضوی بوده است، اظهار داشت: با همکاری بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، برای این دوره، برنامه‌ای علمی ـ پژوهشی در نظر گرفته‌ایم که در آن فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی را به لحاظ شرایط تاریخی اعم از دوره امام رضا(ع) بررسی می‌کنیم.

بر اساس موافقت کمیسیون تخصصی فرهنگی ارتقای اعضای هیئت علمی، به اعضای هیئت علمی شرکت کننده در همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی 3.5 امتیاز فرهنگی اختصاص داده می شود.

علاقمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر مي توانند به وب سايت همايش به نشاني

http://cong-mccr.mums.ac.ir/fa/ مراجعه کنند.