ايران اسلامي در زمينه خدمات پزشکي يکي از کشورهاي پيشرو در منطقه است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه ايران اسلامي در زمينه خدمات پزشکي يکي از کشورهاي پيشرو در منطقه به شمار مي رود اظهار داشت: اين امر موجب شده که بسياري از گردشگران سلامت مراکز درماني کشور را براي ادامه درمان انتخاب کنند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد هادي سعيد مدقق در همایش بزرگ دانشجویی"بررسی چالشها،فرصتها و راهبردهای توسعه گردشگری سلامت استان خراسان رضوی" رضوی با بیان اينکه امروزه گردشگری در دنيا به عنوان یک حرفه و صنعت شناخته شده است، گفت: دلیل توجه به گردشگری سلامت در ايران این است، که کشور ما در زمینه پزشکی یکی از کشورهای پیش‌رو و از نظر خدمات پزشکی در سطح بالايي قرار دارد.

دبیر کمیته گردشگری سلامت خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در حال حاضر کشورمان در حيطه پیوند اعضا، جراحی قلب و عروق و جراحی پلاستیک و در زمینه‌های مختلف از کشورهای پیشرو  به شمار مي رود و هزینه خدمات در کشور به خصوص مشهد در سطح پایین قرار دارد.

دکتر مدقق با اشاره به اينکه بايد در کنار گردشگري مذهبي و تاريخي به مقوله گردشگري سلامت نيز توجه ويژه اي شود خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم که  عرصه گردشگری سلامت به دست افراد شایسته اداره شود.

وی با بیان این موضوع که گردشگری سلامت با دیگر حوزه‌های گردشگری متفاوت است، تصریح کرد: اگر در حوزه گردشگری سلامت نسبت به گردشگران خارجی کم لطفی صورت بگیرد، صدمه آن بسیار عمیق و سنگین‌تر از آسیب در حوزه های دیگر گردشگری است.

دبیر کمیته گردشگری سلامت خراسان رضوی با تاکيد بر لزوم معرفي توانمندي هاي حوزه گردشگري سلامت به ساير کشورها خاطرنشان کرد: باید ضمن ارتقاء کیفیت خدمات و اطلاع رسانی به گردشگران ،زیر ساخت هاي مناسب گردشگری سلامت را نیز ایجاد نماييم.

دکتر مدقق  ايجاد دپارتمان هاي ويژه گردشگران سلامت در بيمارستان ها را يکی از راهکارهای مناسب براي ارائه خدمات و تعامل بيشتر به بيماران گردشگر عنوان کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گردشگران خارجی مقصد نهایی‌شان بیمارستان در جهت بستری شدن و جراحی است، پس بايدIPD ایجاد کنیم.

دبیر کمیته گردشگری سلامت خراسان رضوی با اشاره به اينکه گردشگران سلامت بايد از زمان ورود به مراکز درماني تا زمان ترخيص مورد توجه قرار گيرندخاطرنشان کرد: نباید بیمار را به هنگام ترخیص رها کرد؛ بلکه باید خلاصه پرونده پزشکی او را به زبان انگلیسی در اختیارش قرار دهیم، تا به هر کجا می‌رود بتواند آن را ارائه بدهد که متاسفانه این امر در کشور ما به صورت جدی صورت نمی‌گیرد.

همایش بزرگ دانشجویی"بررسی چالشها،فرصتها و راهبردهای توسعه گردشگری سلامت استان خراسان رضوی" باحضور بالغ بر 350 نفر از دانشجویان، مدیران تاسیسات گردشگری و موسسات توریسم سلامت، پزشکان،راهنمایان گردشگری،اساتید و اصحاب رسانه برگزار گردید.

دراین همایش، دکتر پناهی دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت کشور ، حسین زارع صفت مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی و رییس کمیته گردشگری سلامت استان ، دکتر مدقق معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر کمیته گردشگری سلامت استان، دکتر مختارزاده رییس مرکز و احمد دیناری،جانشین دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان و مسوول گردشگری سلامت اداره کل ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگری استان به ایراد سخنرانی های کاربردی و تخصصی پرداختند.