بررسي فرآیندهای بیمارستانی و نحوه اجرای برنامه تحول در مراکز درماني زير پوشش دانشگاه

مدير نظارت و اعتبار بخشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از اجراي طرح بررسي فرايندهاي بيمارستاني و نحوه اجراي برنامه تحول نظام سلامت در مراکز درماني زير پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد اسماعيل خيامي در نشست هم اندیشی ارزیابی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اينکه تا کنون 9 بيمارستان از 13 مرکز زير پوشش در مشهد مورد ارزيابي قرار گرفته است اظهار داشت: پس از اتمام برنامه ارزيابي بيمارستانهاي مشهد، مراکز درماني زير پوشش در شهرستانها مورد بررسي قرار مي گيرند.

وي با بیان اینکه هدف از ارزیابی و و نحوه ارائه خدمات در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفع مشکلات احصاء شده در این خصوص می‌باشد، گفت: تلاش داریم تا در نتیجه سلسله جلسات ارزیابی بیمارستانی مشکلات موجود در نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران را رفع کنیم.

محمد اسماعیل خیامی با بیان این نکته که دیدن مشکلات و پیدا کردن راه حل آن برای ما نوعی پیشرفت است، گفت: باید تلاش شود حتی به صورت نسبی در رفع مشکلات موجود در بیمارستان‌های دانشگاه نائل آییم.

وی افزود: در این مسیر تلاش داریم همه معاونت‌های دانشگاه را دخیل کرده و در کنار معاونت درمان جهت رفع مشکلات موجود در بیمارستان‌های دانشگاه اقدامات عملیاتی صورت بگیرد.

دکتر خیامی با بیان اینکه این طرح، فرایندهای مختلف بیمارستانی را مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: امور مالی، اداری و آموزشی از مواردی هستند که به همراه تیم کاملی از مدیران و کارشناسان حوزه‌های مختلف معاونت درمان به همراه نمایندگان معاونت آموزشی، غذا و دارو  و توسعه حضور مستمر و فعالی در اجرای این طرح در بیمارستان‌ها دارند.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد معاونت درمان دانشگاه را اجرا کننده این طرح دانست و افزود: این فرآیند در مدت یک روز به صورت منسجم انجام می‌شود که در پایان با دریافت گزارشات به دست آمده از سوی کارشناسان و مدیران در بخش‌های مختلف ماحصل گزارش در اختیار ریاست بیمارستان قرار می‌گیرد.

دکتر خیامی با اشاره به اينکه گزارش به دست آمده با حضور معاون درمان در هر بیمارستان مورد بررسی و جهت رفع مشکلات آن اقدام می‌شود، تاکید کرد: پس از ارائه گزارش کتبی، روسای بیمارستانی باید تلاش کنند تا مشکلات مربوطه در این خصوص را رفع کنند.

وی در ادامه سه بیمارستان منتصریه، امام رضا(عج) و ابن سینا را در لیست انجام طرح ارزیابی دانشگاه دانست و بیان داشت: تلاش داریم تا در این طرح نحوه ارزیابی و چگونگی ارائه خدمات از تمامی فرآیندهای بیمارستانی را و همچنین چگونگی اجرای طرح تحول نظام سلامت را مورد بررسی قرار دهیم.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با بیان این نکته که گزارش ارزیابی از هر بیمارستان در اختیار ریاست دانشگاه نیز قرار داده خواهد شد، خاطرنشان کرد: این طرح می‌تواند به ما کمک کند تا وضعیت بیمارستان‌های دانشگاه در حوزه درمان را ارتقاء داده و بر اساس شرایط هر بیمارستان تصمیمات درمانی خود را اتخاذ کنیم.