ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران اچ.آی.وی مثبت در خراسان رضوی

کارشناس مسوول پیشگیری از ایدز دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک 200 فرد مبتلا به ویروس اچ.آی.وی عامل بیماری ایدز در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی خدمات دارویی و درمانی رایگان دریافت می کنند.

به گزارش وب دا، دکتر علی حسین پور افزود: 90 درصد این بیماران در شهر مشهد سکونت دارند و بقیه مربوط به دیگر شهرستانهای خراسان رضوی هستند.
وی گفت: تاکنون 666 بیمار مبتلا به اچ.آی.وی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده که برخی فوت و برخی به استانهای دیگر مهاجرت کرده اند.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های هفته اطلاع رسانی از ایدز در مناطق زیر پوشش گفت: در طول 23 تا 29 آذرماه  برنامه های نمادین و آموزشی مختلف در مشهد و دیگر شهرستانهای خراسان رضوی با هدف اطلاع رسانی و پیشگیری از ایدز اجرا می شود.
وی برپایی جلسه آموزشی برای آرایشگرها، برپایی جلسات بازآموزی پیرامون ایدز برای پزشکان عمومی، متخصص و دندانپزشک، مسابقه مقاله نویسی برای دانش آموزان و دبیران آموزش و پرورش با عنوان "اگر یک بیمار ایدز بودم، چه می کردم " ، برپایی چادرهای اطلاع رسانی ایدز در برخی از بیمارستانها و دانشکده ها، اجرای تئاتر و اقدامات نمادین در پادگان نیروی زمینی و استقرار اتوبوس های تست سریع ایدز در منطقه سجاد و دانشگاه فردوسی مشهد را از جمله  برنامه ها در طول هفته اطلاع رسانی ایدز برشمرد.