پنج تفاهم نامه میان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد منعقد شده است

مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انعقاد پنج تفاهم نامه میان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.

به گزارش وب دا، محمودي در خصوص تفاهم نامه های این دانشگاه با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گفت: در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و اهداف دولت تدبیر و امید در خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم کشور و البته با توجه به الزامات قانونی برنامه پنجم توسعه و محقق ساختن شاخص عدالت در سلامت و ایجاد شرایط  دسترسی آسان مردم به خدمات درمانی، تفاهم نامه هایی بین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد منعقد شده است.

وی ادامه داد: نخستين تفاهم نامه مربوط به "توسعه استاندارد سازی بلوک های زایمان" است که بر این اساس مراکز درمانی دارای بخش های زایمان در جهت بهسازی و توسعه فضای بخش های زایمان در حال اجرای برنامه های عملیاتی می باشند.

محمودی به تفاهم نامه "اورژانس های بیمارستانی" نیز اشاره و ابراز داشت: بر اساس اين تفاهم نامه با توجه به آمار مراجعین بالای بیماران به اورژانس، توسعه فضای اورژانسی درسه مرکز درمانی شهید هاشمی نژاد، طالقانی و شهید کامیاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دستور کار قرار گرفته است.

مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد "ساخت کلینیک های ویژه" را ديگر تفاهم نامه منعقد شده  با وزارت بهداشت عنوان و بیان  داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته جهت ویزیت بیماران در بخش های درمانی دانشگاه و نیاز به فضای فیزیکی جهت انجام این امر این تفاهم نامه منعقد شده است.

وی اظهار داشت: در قالب این تفاهم نامه اکثر شهرستان های تحت پوشش دانشگاه شامل بردسکن، تایباد، چناران، خواف، درگز،قوچان و کاشمر و البته در سطح شهر مشهد شامل کلینیک ویژه ستاد مرکزی دانشگاه در اراضی زکریا، بیمارستان های طالقانی، شهید هاشمی نژاد، مرکز درمانی رضا واقع در قاسم آباد و کلینیک ویژه منطقه سیدی، ساخت کلنیک ویژه را در برنامه خود دارند.

محمودی از عبور از مرحله ترسیم و طراحی نقشه های کلینیک های مراکز فوق خبر داد و گفت: طبق دستور وزارت خانه ترسیم نقشه های ساختمانی کلینیک های فوق انجام و مراحل انتخاب پیمانکارنیز در این مراکز انجام وشایان ذکر است برخی از این مراکز عملیات اجرایی خود را آغاز کرده اند.

مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد پنجمین تفاهم نامه میان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد را گسترش بخش های ICU، NICUوPICU دانست و گفت: باتوجه به نیاز شدید به تخت های ویژه در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه  و در راستای اجرای این تفاهم نامه 161 تخت جهت توسعه تخت های ویژه بیمارستانی به این دانشگاه اختصاص پیدا کرده است.

وی ابراز داشت: از این تعداد تخت 60 عدد در اختیار بیمارستان های امام رضا(ع)، شهید هاشمی نژاد، طالقانی و شهرستان های کلات، رشتخوار و درگز قرار داده شده است که مابقی این تخت ها در فاز دوم در آینده نزدیک در اختیار بیمارستان های قائم(عج)، دکتر شیخ، علوی و شهرستان های قوچان، کاشمرو بردسکن قرار داده می شود.

محمودی در پایان به تجهیزات اختصاص یافته در این طرح اشاره داشت و تصریح کرد: تجهیزات اختصاصی در این تفاهم نامه شامل تخت، تشک مواج، ونتیلاتور، مانیتورینگ و الکتروشوک می باشد که در صورت آماده شدن مکان، این تجهیزات در اختیار مراکز درمانی قرار خواهد گرفت.

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.