همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي در مشهد برگزار مي شود

همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي دوم و سوم دي ماه به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش وب دا، معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در نشست خبري اظهار داشت: اين همايش با همکاري بنياد فرهنگي امام رضا(ع) و با هدف آشنایی با آموزه های پزشکی، سنت ها و آداب پزشکی، مشاهیر و ترجمه های موجود در زمینه پزشکی و حکمای عصر رضوی در محورهاي مرکز علمی پزشکی در عصر رضوی،آثار و دستاوردهای علمی پزشکی در عصر رضوی،روش ها و اصول پزشکی در عصر رضوی،آداب و سنت های پزشکی در عصر رضوی،مشاهیر (نام آوران،نام داران ) پزشکی درعصر رضوی و زمینه های فکری، فرهنگی و اجتماعی درعصررضوی برگزار مي شود.

حجت الاسلام دکتر مهدي ابراهيمي خاطر نشان کرد: در اين همايش تلاش شده است تا از فضای تبلیغاتی فاصله گرفته و بیشتر به سوی فضای علمی و پژوهشی حرکت کنیم تا از این طریق آثار و نتایج ماندگارتر و خاص‌تر باشد.

مدیر اجرایی این همایش نيز در اين نشست ، اظهار داشت: همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی در 6 محور اصلی با هدف احیای معارف رضوی برگزار خواهد شد.

دکتر محمدتقی شاکری خاطر نشان کرد: در مدت زمان فراخوان 170 مقاله  به دبيرخانه همايش ارسال شد که از این تعداد 18 مقاله به صورت پوستر و 15 مقاله نیز به صورت سخنرانی ارایه خواهد شد و علاوه بر ارایه مقالات و سخنرانی جلسات پرسش و پاسخ نیز برگزار مي شود.

وي افزود: این همایش کشوری با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌های مختلف، علاقه‌مندان به علوم پزشکی در سیره رضوی و دانشجویان برگزار می شود که پیش‌بینی می شود در این همایش بیش از 300 نفر حضور داشته باشند.

مدير فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ادامه داد: از بین مقالات ارایه شونده در قالب سخنرانی چهار مقاله به انتخاب شرکت‌کنندگان و اعضای هیات مدیره به عنوان مقاله برتر انتخاب می‌شود و از آن تقدیر خواهد شد.

دکتر شاکري تصریح کرد: همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و پژوهشکده علوم و فرهنگی اسلامی  به مدت دو روز در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته جاری در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

خواننده ارجمند

شما مي‌توانيد سؤال، پيشنهاد، انتقاد و نظر خود را در خصوص این خبر از طريق درگاه زیر، براي ما ارسال كنيد.

چنانچه نظرات شما، امكان نمايش عمومي داشته باشد، پس از تأييد، حداکثر 24 ساعت بعد در همین صفحه براي همگان، نمايش داده مي‌شود.  اگر نظرتان، نياز به پاسخ‌دهي داشته باشد، پاسخ از طريق ايميل براي شما ارسال مي‌شود.(در صورت صحيح‌بودن آدرس ايميل شما) همچنين اگر نظرات شما، زياد است و يا تمايل داريد از طريق ايميل، با ما ارتباط داشته باشيد، لطفا از آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید (این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ) استفاده كنيد.