خیرین و داوطلبین سلامت بالاترین سرمایه های انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌باشند

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور مشارکت‌های مردمی گفت: خیرین و داوطلبان سلامت در تمامی سطوح بالاترین سرمایه های  انسانی دانشگاه به شمار مي روند و این دانشگاه با اتکای به این افراد خدماتی بهتر را به مردم ارائه می دهد.

به گزارش وب دا؛ دکتر خدایی در همایش تقدير خیرین و داوطلبین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حرکت های خیرانه را نمی توان وصف کرد و حرف زدن در جمعی که در ایثار و انجام کارهای خیر سرآمد هستند کار آسانی نیست.

وی ادامه داد: بر اساس آموزه های دینی انجام امور خیر دارای ارزش بسیار بالایی است که در این میان برخی به حقیقت این امر پی برده و با ارائه خدمات خیرخواهانه بدون چشم داشت حاضر به شاد کردن دل مردم می شوند.

دکتر خدايي به همت خیرین سلامت در اختصاص 750 قطعه زمین و عرصه به دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و بیان داشت: این مهم نشان می دهد که تا چه اندازه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر توان و همت خیرین سلامت استوار است.

دکتر خدایی خیرین و داوطلبان سلامت را بالاترین سرمایه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست و ابراز داشت: : حقیقت این است که خیرین و داوطلبان سلامت در تمامی سطوح بالاترین سرمایه های انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که  این دانشگاه با اتکای به این افراد خدماتی بهتر را به مردم ارائه می دهد.

وی ادامه داد: اگر در مشهد 20 هزار خیر و داوطلب سلامت، وظیفه ارتقای سلامت و بهداشت مردم محله، خویشان و همسایه های خود را بر عهده بگیرند خواهید دید که ارتقای سلامت در این استان معجزه وار پیش خواهد رفت.

دکتر خدایی با اشاه به همت داوطلبان سلامت در انجام امور خیر بدون چشم داشت مالی اظهارکرد: من هیچ گاه نمی توانم خود را با داوطلب سلامتی مقایسه کنم که در هوای سرد زمستان در حال توزیع بروشورهای بهداشتی در میان مردم است.

وی در پایان بیان داشت: همت بلند خیرین سلامت بسیار ستودنی است و جای بسی شادمانی است که اعلام کنیم دکتر مهرابی بهار رييس دانشگاه نیز فردی خیر و متعلق به همین جامعه ایثارگر می باشد.

در این مراسم از برخی داوطلبان سلامت در این استان قدردانی شد.