تقدير مدير کل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي از دانشگاه علوم پزشکي مشهد

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از قائم مقام رییس دانشگاه مشهد درحوزه مشارکت های اجتماعی سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت قدرداني کرد.

به گزارش وب دا، حجت گنابادي نژاد مدير کل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوي در مراسمی  که به مناسبت قدردانی از واقفین، یاوران وقف و سازمان های فعال در عرصه وقف برگزار شد از دکتر خدایی قائم مقام رئیس دانشگاه در امور اجتماعی به علت ایجاد هماهنگی لازم ميان دانشگاه و اداره اوقاف و تلاش و فراهم آوردن زمینه توسعه فرهنگ وقف در نظام سلامت و اجرایی شدن زمینه امضای تفاهم نامه ميان دانشگاه و اين اداره کل، با اهداء لوح تقدیر قدردانی نمود.

قائم مقام رییس دانشگاه مشهد درحوزه مشارکت های اجتماعی سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت در اين زمينه اظهار داشت: به منظور گسترش فرهنگ وقف در حوزه سلامت در ماههاي اخير اقدامات مختلفي صورت گرفته است که از جمله آن مي توان به انعقاد تفاهم نامه با اداره کل اوقاف و امور خيريه و همچنين تهيه ليست معرفي پروژه ها و طرحهاي اجرايي دانشگاه به اين اداره کل اشاره کرد.

دکتر غلامحسين خدايي انعقاد تفاهم نامه با بنیاد دکتر واحد،انقعاد تفاهم نامه با بیمارستان رضوی ،برگزاری همایش مدیران حوزه مشارکتهای احتماعی قطب 9 کشور،توجیه 72 نفر از مدیران  شبکه ها و معاونین بهداشتی شبکه های قطب 9 نسبت به جایگاه مشارکت های اجتماعی و برنامه ریزی براي برگزاری همایش سواد سلامتی  از ديگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.

وي با اشاره به اينکه زماني که صحبت از وقف مي شود تنها منظور دادن زمين، ملک يا مبالغ هنگفت نيست خاطر نشان کرد: افرادي که علاقمند به انجام سنت حسنه وقف هستند اما از سرمايه کافي برخوردار نيستند مي توانند با اهداي يک دستگاه، تجهيزات پزشکي و يا سهيم شدن در خريد يک ملک (حتي يک متر مربع) در اين امر خير شريک باشند.