آغاز به کار همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي

همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش وب دا، اين همايش با حضور انديشمندان، صاحبنظران و محققاني از سراسر کشور از دوم الي سوم دي ماه با همکاري بنياد فرهنگي امام رضا(ع) و با هدف آشنایی با آموزه های پزشکی، سنت ها و آداب پزشکی، مشاهیر و ترجمه های موجود در زمینه پزشکی و حکمای عصر رضوی در تالار رازي دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حال برگزاري است.

مرکز علمی پزشکی در عصر رضوی،آثار و دستاوردهای علمی پزشکی در عصر رضوی،روش ها و اصول پزشکی در عصر رضوی،آداب و سنت های پزشکی در عصر رضوی،مشاهیر (نام آوران،نام داران( پزشکی درعصر رضوی و زمینه های فکری، فرهنگی و اجتماعی درعصررضوی از جمله محورهاي اين همايش است.

مدیر اجرایی این همایش اظهار داشت: همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی در 6 محور اصلی با هدف احیای معارف رضوی برگزار خواهد شد.

دکتر محمدتقی شاکری خاطر نشان کرد: در مدت زمان فراخوان 170 مقاله  به دبيرخانه همايش ارسال شد که از این تعداد 18 مقاله به صورت پوستر و 15 مقاله نیز به صورت سخنرانی پذيرفته شد.

وي گفت: الگوي طب رضوی در بهداشت و درمان، بررسی توجيهات و مستندات علمي تعدادی ازآداب زناشويي در طب رضا، بررسی عوامل رشد و بالندگی طب سنتی ایرانی در عصر رضوی(ع)،بررسی نقش امام‌رضا(ع(،در علم پزشکی، در عصر اول عباسی، پیش­گیری و درمان درد گوش در توصیه­های امام رضا علیه­السلام، ترجمه آثار علمی در عصر رضوی و نقش بیت الحکمه در گسترش و شکوفایی آن، جایگاه طب رضوی در سلامت "جامعه ی ایرانی"، جایگاه و اهمیت آموزش پزشکی در تمدن اسلامی، سنت پزشکی در گستره تمدن اسلامی با تأکید بر عهد رضوی از جمله موضوعات سخنراني در اين همايش به شمار مي رود.

مدير فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ادامه داد: از بین مقالات ارایه شده در قالب سخنرانی چهار مقاله به انتخاب شرکت‌کنندگان و اعضای هیات مدیره به عنوان مقاله برتر انتخاب  و از آن تقدیر خواهد شد.

وي خاطر نشان کرد: علاوه بر ارائه مقالات و سخنراني ها و نشست هاي پرسش و پاسخ،پانل هاي تخصصي با موضوعاتي از جمله سنت ها و آداب پزشکي در عصر رضوي، روش شناسي وجايگاه علم پزشکي درعصررضوي، مشاهير، آثار و نهادهاي پزشکي درعصررضوي و آموزه هاي پزشکي در عصررضوي نيز در اين همايش برگزار مي شود.

همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و پژوهشکده علوم و فرهنگی اسلامی  به مدت دو در حال برگزاري است.