همزمان با برگزاري جشنواره هفته پژوهش و فناوري، تقدير از 50 برگزيده علمي و پژوهشي

همزمان با برگزاري جشنواره هفته پژوهش و فناوري، از 50 برگزيده علمي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد قدرداني مي شود.

به گزارش وب دا، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: برگزيدگان پژوهش و فناوري در 12 محور همچون برگزيدگان پژوهشي جوان و آزاد دانشگاه، فناور برتر دانشگاه، تاليف و ترجمه برتر، مراکز تحقيقات و مجلات علمي پژوهشي برتر، همايش علمي پژوهشي برتر و دانشجويان برگزيده پژوهشي مورد قدرداني قرار مي گيرند.

دکتر محسن تفقدي خاطر نشان کرد: قرار است همايش هفته پژوهش و فناوري سوم دي ماه در تالار ابن سينا دانشکده پرستاري و مامايي با حضور اعضاي هيات علمي، مسئولان، محققان و پژوهشگران برگزار شود.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ادامه اظهار داشت: به همت اعضاي هيات علمي، محققان و پژوهشگران، دانشگاه علوم پزشکي مشهد در سال جاري رتبه سوم را در حوزه پژوهش و فناوري کسب نمود و علاوه بر آن  رتبه نخست در همکاری های بین المللی و  ميزان استناد به مقالات به اين دانشگاه اختصاص يافته است.

دکتر تفقدي تعداد مقالات و تولیدات علمی، جوایز معتبر بین المللی، فناوری علمی تولیدات، تعداد استناد به مقالات بین المللی، چاپ تعداد مقالات در دانشگاههای برتر بین المللی و همکاریهای بین المللی را از جمله معیارهای این ارزیابی عنوان کرد.

دکتر تفقدی افزود: توجه به رتبه بندی معتبر جهانی مانند رتبه بندی های شانگهای، تایمز و سایماگو برای رسیدن به مرجعیت علمی از اهمیت بسزایی برخوردار است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون رتبه های خوبی را در این خصوص کسب نموده است.