برگزاري جشن بزرگ ميلاد حضرت رسول اکرم(ص) ويژه بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکي مشهد

همزمان با ميلاد سعادت حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) و امام جعفر صادق(ع) مراسم جشني ويژه بازنشستگان و پيشکسوتان دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش وب دا، اين مراسم روز دوشنبه هفتم دي ماه از ساعت 17 الي 20.30، همزمان با شب ميلاد حضرت محمد (ص) با حضور بازنشستگان و خانواده هاي آنها در سالن شهيد بهشتي برگزار خواهد شد.

برگزاري برنامه هاي شاد و مفرح فرهنگي و هنري، سخنراني اساتيد دانشگاه در زمينه تغذيه سالمندان، حضور هنرمندان مطرح فرهنگي و هنري، پخش کليپ، برگزاري مسابقه و تقدير از بازنشستگان برگزيده از جمله برنامه هاي اين مراسم خواهد بود.

بازنشستگان علاقمند به شرکت در اين مراسم مي توانند براي نام نويسي کد ملي خود را به سامانه پيامکي 30002191 ارسال نمايند.