به مناسبت ولادت حضرت رسول اکرم(ص)، مراسم تکريم بازنشستگان دانشگاه برگزار مي شود

به مناسب ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفي(ع) و امام جعغر صادق(ع)، مراسم نکوداشت و تکريم بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش وب دا، مدير پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به روايتي از پيامبر اکرم(ص) مبني بر " پيران سالخورده ما موجب افزايش فيض الهي و مايه برکت خانواده هستند" اظهار داشت: بازنشستگان و پيشکسوتان نيز از سرمايه هاي معنوي و تجربي خانواده بزرگ دانشگاه به شمار مي روند و مايه خير و برکت هستند.

دکتر منفرد خاطر نشان کرد: در دومين سال متوالي، به منظور ارج نهادن به تلاش هاي سي ساله خدمت بازنشستگان، و همراهي خانواده هاي آنها، در نظر است که مراسم جشني در سالن شهيد بهشتي همزمان با شب ميلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) برگزار شود.

وي با اشاره به ظرفيت محدود محل برگزاري مراسم،از بازنشستگاني(ساکن مشهد) که تمايل به شرکت در اين مراسم دارند دعوت کرد تا کد ملي خود را به سامانه پيامکي 30002191 ارسال نمايند تا براي حضورشان دعوت نامه ارسال شود.

مدير پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد تعداد بازنشستگان دانشگاه را يازده هزار نفر اعلام کرد و اظهار داشت: از اين تعداد 840 نفر موظفين، 7 هزار و 744 نفر در مشهد و 2 هزار و 426 نفر در شهرستانها سکونت دارند.

برگزاري برنامه هاي شاد و مفرح فرهنگي و هنري، سخنراني اساتيد دانشگاه در زمينه تغذيه سالمندان، حضور هنرمندان مطرح فرهنگي و هنري، پخش کليپ، برگزاري مسابقه و تقدير از بازنشستگان برگزيده از جمله برنامه هاي اين مراسم خواهد بود.

گفتني است: اين مراسم با ترغيب و حمايت دکتر مهرابي بهار رييس دانشگاه، دکتر بحريني معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه و همچنين همکاري مديريت هاي پشتيباني،روابط عمومي، حراست، مالي، نيروي انساني و کانون بازنشستگي روز دوشنبه هفتم دي ماه از ساعت 17 الي 20.30 در سالن شهيد بهشتي برگزار مي شود.