راه اندازي نخستين کانال رسمي تلگرام دانشگاه علوم پزشکي مشهد

همزمان با ميلاد با سعادت حضرت محمد مصطفي(ص) و امام جعفر صادق(ع)، نخستين کانال رسمي تلگرام دانشگاه علوم پزشکي مشهد راه اندازي شد.

به گزارش وب دا، مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: اين کانال پس از اخذ مجوزهاي لازم از وزارت بهداشت و مديريت حراست، به منظور گسترش اطلاع رساني و استفاده بهينه از فضاي مجازي، راه اندازي شده است.

دکتر علي عماد زاده خاطر نشان کرد: گروههاي هدف اين کانال، اعضاي هيات علمي، مديران و مسئولان دانشگاه، کارکنان، دانشجويان، خبرنگاران و مردم هستند که مي توانند با عضويت در آن از آخرين اخبار علمي، دستاوردي، عملکردي، سلامتي و پژوهشي مطلع شوند.

وي با اشاره به نقش اطلاع رساني صحيح در فضاي مجازي به ويژه در حوزه سلامت اظهار اميدواري کرد: راه اندازي اين کانال بتواند علاوه بر افزايش سرعت در اطلاع رساني، سواد سلامت جامعه را نيز ارتقاء دهد.

دکتر عماد زاده افزود: علاقمندان مي توانند براي عضويت در اين کانال به نشاني mumspr@ مراجعه نمايند.

مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد همچنين از راه اندازي کانال رسمي آپارات خبر داد و اظهار داشت: اين کانال به نشاني http://www.aparat.com/mums نيز اخبار تصويري دانشگاه را در حوزه هاي مختلف اطلاع رساني مي کند.