راه اندازي کلينيک ويژه فيزيوتراپي در بيمارستان قائم(عج) مشهد

به منظور ارائه خدمات تخصصي، کلينيک ويژه فيزيوتراپي در مرکز آموزشي، پژوهشي درماني قائم(عج) از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد راه اندازي شد.

به گزارش وب دا، دانشیار گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: عمده خدمات درمانی این بخش برای بیماران مبتلا به مشکلات عضلانی–اسکلتی از جمله کمر ،گردن زانو و شانه (شامل بیرون زدگی دیسک کمر ،بیرون زدگی دیسک گردن تاندونیت روتاتورکاف ، آرتروز زانو و آسیب دیدگی های ورزشی )در قالب تمرین درمانی، تکنیک های تحرک سازی مفاصل، تکنیک های انرژی عضلانی و آزادسازی بافتهای میوفایشان خواهد بود .

دکتر حسين نگهبان سيوکي ضمن قدرداني از پیگیریهای مستمر و دلسوزانه رييس و مدیریت بیمارستان قائم( عج) و سایر همکاران ،ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی این بخش که در راستاي برنامه تحول نظام سلامت اجرا شده است، خدمات شایسته ای به بیماران ارائه شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پیراپزشکی ،این کلینیک تخصصی دربخش فیزیوتراپی بیمارستان قائم(عج) در دو قسمت خواهران و برادران در نوبت بعد از ظهر از ساعت 16 ال 19 آماده ارائه خدمات به بیماران مراجعه کننده خواهد بود.