بخش های کاردرمانی بیمارستان روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره برداری شد

بخش های کار درمانی مرکز روانپزشکی ابن سینا از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت خیرین  طی مراسمی در مشهد به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا،اين بخش ها با حضور دکتر بحريني معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه، دکتر خدايي قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور مشارکت‌های مردمی،حجت الاسلام طباطبايي مسئول نهاد رهبري مقام معظم رهبري در دانشگاه، رييس و مدير بيمارستان ابن سينا، جمعي از خيران، اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه به بهره برداري رسيد.

ريیس مرکز روانپزشکی ابن سینا در این خصوص اظهار داشت: کاردرمانی یکی از فرآیندهای تکمیل درمان و توان بخشی بیماران روانپزشکی است که هدف آن بازگشت سریع تر بیمار به اجتماع با ارائه مهارت ها و آموزش های مربوطه است.

دکترفاطمه محرری افزود: عملیات احداث واحدهای کاردرمانی مردان و زنان این بیمارستان به مساحت یک هزار متر مربع به همت خیرین و گروه مشارکت های مردمی بیمارستان در سال گذشته آغاز شد.

وی اظهار کرد: این واحدها که با هزینه 12 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده اند روزانه به 100 بیمار خدمات می دهند.

وی گفت: هم اکنون دو بخش کاردرمانی دیگر در این بیمارستان به همت خیرین در حال احداث است که طی سالهای آینده به بهره برداری خواهد رسید.

محرری افزود: اعضای شورای مشارکت های این بیمارستان تاکنون نقش موثری در فعالیت های عمرانی و خدمات رسانی به بیماران ایفا کرده اند.

وی با اشاره به اقداماتی که در پنج سال اخیر با حمایت خیرین در بیمارستان روانپزشکی ابن سینا انجام گرفته است اظهار کرد: راه اندازی بخش های اختصاصی مردان معتاد، زیبا سازی و توسعه فضای بیمارستان، راه اندازی بخش های فوق تخصصی اطفال، ایجاد بایگانی های مدرن برای اسناد، اختصاص آمبولانس و اجرای برنامه زیارت بیماران از جمله اقدامات در این راستا بوده است.

رييس بيمارستان روانپزشکي ابن سينا ادامه داد: بیماران روانپزشکی از انگ ناعادلانه اجتماعی رنج می برند و در رفتارهای اجتماعی دچار مشکل هستند که این امر نه تنها روی بیمار بلکه روی خانواده وی نیز تاثیر گذاشته و آنان را منزوی می کند.

به گفته وی هم اکنون بین 200 تا 300 بیمار بستری در بیمارستان ابن سینای مشهد به دلیل طرد شدن از سوی خانواده، ملاقات ندارند و عده ای از خیرین در ساعات ملاقات برای آنان میان وعده هایی فراهم می کنند.

دکتر محرری قدمت بیمارستان های ابن سینا و دکتر حجازی را که تنها مراکز درمانی روانپزشکی شرق و شمال شرق کشور هستند 60 سال عنوان کرد و افزود: در بیمارستان ابن سینا با مساحت 15 هکتار هم اکنون 600 بیمار دچار اختلالات روانی و در بیمارستان حجازی نیز 360 بیمار مزمن روانپزشکی بستری هستند.

وی بخش های بیمارستان ابن سینا را شامل کودکان و نوجوانان، سالمندان، بخش بیماران وابسته به مواد اعتیاد آور، حوزه سلامت روان جامعه نگر، مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری، بخش های آموزشی مردان و زنان، بخش جانبازان، مددکاری، روانشناسی، کلینیک خواب و دندانپزشکی عنوان کرد.

وی گفت: معاینه بیماران در منزل و پس از ترخیص از دیگر اقدامات منحصر به فرد بیمارستان روانپزشکی ابن سینا است که توسط تیمی متشکل از روانپزشک، مددکار و پرستار با هدف احساس امنیت و پیشگیری از برگشت بیماری انجام می شود.