حمايت دانشگاه علوم پزشکي مشهد از پژوهشگران و محققان

مدير پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي مشهدحمايت مادي و معنوي از پژوهشگران و محققان دانشگاه را يکي از مهمترين رويکردهاي دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سعيد اسلامي در نشست هم انديشي با رييس و اعضاي هيات علمي دانشکده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه از ابتداي امسال تا کنون 798 طرح پژوهشي با اعتباري بيش از 53 ميليارد ريال به تصويب رسيده است خاطر نشان کرد:  معاونت پژوهشی دانشگاه برنامه های حمایتی و تشویقی مختلفي را  برای حمایت از پژوهشگران دانشگاه در دستور کار خود قرار داده است.

معاون پژوهشي دانشکده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در اين نشست با ارائه گزارشي از اقدامات پژوهشي اين دانشکده اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته از سال 92 تا کنون، ميزان مقالات چاپ شده در مجلات داخلي 25 درصد و در مجلات و پايگاههاي بين المللي 40 درصد رشد داشته است.

دکتر لطيف نژاد در ادامه اين نشست ضمن ارائه برنامه هاي اين دانشکده در گسترش فعاليتهاي پژوهشي به بيان مشکلات و چالش هاي اين حوزه پرداخت.

دکتر حيدري رييس دانشکده پرستاري و مامايي نيز به بیان اهداف و چشم انداز دانشکده در زمینه ی پژوهشی پرداخت و با توجه به ظرفیت های بالای دانشکده در این زمینه ، از تمام اعضای هیات علمی خواست تا فعالیت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

در پایان نیز از اساتید و دانشجویان فعال در عرصه ی تحقیق در گروه های آموزشی تقدیر به عمل آمد.

گفتني است: اين نشست با حضور رييس دانشکده پرستاری و مامایی، معاونین، اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان فعال در عرصه تحقیق دانشکده در تالار جرجاني اين دانشکده برگزار شد.