حمايت خيران از بيماران اعصاب و روان و طرحهاي توسعه اي بيمارستان ابن سينا

شوراي مشارکتهاي مردمي مرکز آموزشي، پژوهشي و درماني ابن سينا و حجازي مشهد با همت مسئولين و مددکاران بيمارستان و حمايت و پشتيباني و فعاليت صادقانه جمعي از نيکوکاران مشهد الرضا(ع) از سال گذشته و با هدف حمايت همه جانبه از بيماران اعصاب و روان آغاز بکار کرد.

به گزارش وب دا، اهداء مبلغ 450 ميليون ريال به منظور تکميل پروژه مجتمع فرهنگي بيمارستان، ساخت سه باب منزل مسکوني هريک با مساحت 60 متر مربع براي خانواده هاي نيازمند بيماران اعصاب و روان به ارزش 500 ميليون ريال، تعمير و تجهيز رختشوي خانه بيمارستان با هزينه اي بالغ بر 120 ميليون ريال، ارائه خدمات دندانپزشکي به 57 نفر  از بيماران نيازمند مرکز دکتر حجازي به ارزش 285 ميليون ريال، از جمله اقدامات خيرين حوزه سلامت و شوراي مشارکتهاي مردمي مرکز آموزشي، پژوهشي و درماني ابن سينا و حجازي مشهد به شمار مي رود.

بهره برداري از دو بخش کاردرماني در مرکز آموزشي پژوهشي درماني ابن سينا و حجازي نيز از ديگر اقداماتي است که به همت خيران در اين مرکز به اجرا درآمده است.

عملیات احداث واحدهای کاردرمانی مردان و زنان این بیمارستان به مساحت یک هزار متر مربع به همت خیرین و گروه مشارکت های مردمی بیمارستان در سال گذشته آغاز شد.

این واحدها که با هزینه 12 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده اند و قرار است روزانه به 100 بیمار خدمات ارائه دهند.

در مراسم بهره برداري از بخش هاي کاردرماني که قائم مقام رئيس دانشگاه در امور مشارکتهاي مردمي، سازمانهاي مردم نهاد و خيرين سلامت، معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه، مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه و جمعي از خيران و نيک انديشان حوزه سلامت حضور داشتند، دکتر فاطمه محرري رئيس مرکز، مهندس دانشور دبير شوراي مشارکتهاي مردمي مرکز، دکتر عبدالله بهرامي از بنيانگذاران و اعضاي شوراي مشارکت هاي مردمي دانشگاه، دکتر واحد از پزشکان پيشکسوت دانشگاه و خير حوزه سلامت و همچنين دکتر فياضي از اعضاي هيأت علمي گروه روانپزشکي دانشگاه درخصوص اهميت توجه به سلامت روان تمامي افراد جامعه، مخصوصاً بيماران روان و خدمات قابل ارائه به اين افراد و همچنين اقدامات خيرخواهانه خيرين به اين مهم به ايراد سخنراني پرداختند.

درپايان اين مراسم نيز از برخي خيرين و اعضاي شوراي مشارکتهاي مردمي مرکز آموزشي، پژوهشي و درماني ابن سينا و حجازي مشهد با لوح سپاس و هداياي فرهنگي قدرداني شد.