برگزاري نخستين نشست کميته تدوين برنامه عملياتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد

نخستين نشست کميته تدوين برنامه عملياتي سال 95 دانشگاه علوم پزشکي مشهد تشکيل شد.

به گزارش وب دا، اين نشست با حضور نمايندگان تام الاختيار معاونتهاي درمان، غذا و دارو، بهداشتي، پژوهش و فناوري، توسعه مديريت و منابع، فرهنگي دانشجويي، آموزشي و حوزه رياست دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های سلامت در حاشيه اين نشست اظهار داشت: اين نشست با توجه به ابلاغ وزير بهداشت مبني بر تدوين برنامه عملياتي سال 95 در قالب 16 هدف کلي و 123 هدف کمي و ادامه برنامه ششم توسعه و همچنين ارسال شيوه نامه تدوين برنامه توسط معاون برنامه ريزي، هماهنگي و امور حقوقي وزارت بهداشت تشکيل شده است.

دکتر خدايي افزايش اميد به زندگي، کاهش بار بيماري هاي غير واگير، ارتقاي شاخص توسعه کودکان، دسترسي به سبد مطلوب غذايي، حفاظت مالي، پوشش فراگير در دسترسي عادلانه به خدمات درماني با کيفيت، خوداتکایی در زمینه تولید مواد و فرآورده های دارویی، واکسن، محصولات زیستی، ملزومات وتجهیزات پزشکی دارای کیفیت و استاندارد معتبر، سلامت باروری و فرزندآوری و ادغام خدمات درمانی تأیید شده ی طب سنتی درنظام ارائه خدمات سلامت را از جمله اهداف کلي ابلاغي از سوي وزارت بهداشت برشمرد.

وي خاطر نشان کرد: توسعه آموزش علوم پزشکی برای پاسخ به نیازهای نظام سلامت، دست یابی به مرجعیت علمی در حیطه های دانش علوم پزشکی در منطقه،ظرفیت سازی منابع انسانی در حوزه پژوهشهای سلامت،

ارتقای کیفی تحقیقات سلامت،ارتقا کیفیت و تامین شایسته معیشت دانشجویان،توسعه و تعمیق فرهنگ اسلامی ایرانی در دانشگاهها و افزایش بهره وری کل عوامل سلامت از ديگر اهداف به شمار مي رود.

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های سلامت خاطر نشان کرد: بر اين اساس  مسئوليت هر يک از معاونتها از 16 هدف کلي مشخص و مقرر شد بر اساس شيوه نامه حداکثر تا يک ماه آينده نسبت به تهيه برنامه هاي مرتبط اقدام نمايند.

دکتر خدايي افزود: برنامه عملياتي سال 95 دانشگاه پس از نهايي شدن در کميته مرکزي براي تاييد به هيات امناء دانشگاه ارسال مي شود که پس از تاييد آن، با ابلاغ وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي، منشور عملياتي دانشگاه در سال آينده خواهد بود.

وي اظهار اميدواري کرد: با حمايت مسئولان استاني و وزارت بهداشت، شاهد اقدامات مفيد و موثري براي نيل به اهداف کمي و کلي پيش بيني شده در سال 95 باشيم.

دکتر خدايي همچنين از تمامي اعضاي هيات علمي، مديران و کارکنان دانشگاه خواست، نظرات و پيشنهادات خود را  براي تهيه برنامه عملياتي جامع و کاربردي به حوزه هاي مربوطه ارسال نمايند.