بيانيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت شهادت آيه الله شيخ نمر

دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پي شهادت آيت الله شيخ نمر باقر النمر با صدور بيانيه اي جنايات آل سعود را محکوم کرد.

به گزارش وب دا، متن اين بيانيه به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِۖ فَمِنهُم مَّن قَضَى نَحبَهُ وَمِنهُم مَّن يَنتَظِرُۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

درمیان مؤمنان مردانی هستندکه بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی درعهد و پیمان خود ندادند.سوره مبارکه الأحزاب آیه۲۳

مکتب جهانی اسلام و مذهب تشیع از آغازین روزهای رسالت نبی مکرم اسلام(ص)  و همچنین اهل بیت (علیهم السلام) همواره پرچم‌دار مبارزه با جاهلیت و ظلمت بوده است و عجیب نبوده و نیست که همیشه ظالمان، جاهلان و متعصبان کوردل هر جا نقطه روشنا بخشی مشاهده کنند، بزدلانه و ظالمانه درصدد خاموش کردن آن چراغ برآیند. هر چند علیرغم میل آنان و به لطف خداوند متعال و به واسطه حقیقت نهفته در پیام این مجاهدان راستین روز به روز بر روشنایی‌ها افزوده و نابودی بساط ظلم و جور را نزدیکتر خواهد کرد.

شهادت مظلومانه مبارز راستین و عالم آگاه "آيه الله شيخ نمرباقرالنمر"که به جرم تلاش برای بیداری اسلامی و معرفی اسلام ناب محمدی(ص)، به دست دستگاه ظالم و جور و جهالت به شهادت رسید موجب تاسف و تاثر عمیق گردید. محکومیت جهانی این اقدام ظالمانه دستگاه وهابی و آل نا اهل سعودی گواهی بر مظلومیت این عالم شهید و بطلان مسببان مستقیم و غیر مستقیم این جنایت است.

دانشگاه علوم پزشکي مشهد اين مصيبت بزرگ را به پيشگاه ولي عصر(عج) ، مقام معظم رهبري ، مردم شهيدپرورايران ، امت اسلامي و کليه ستمديدگان جهان تسليت عرض نموده و انتظار دارد دانشگاهیان در کنار آزادیخواهان، حق‌جویان و دیگر مسلمانان جهان با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود در عرصه ملی و  بین‌المللی و با تنویر افکار عمومی و روشنگری همه جانبه به محکومیت شدید این عمل جنایتکارانه پرداخته تا از تکرار چنین اقدامی جلوگیری شود.

همچنین بر این باور هستیم که  هرگونه اقدام غیرقانونی و دفاع نادرست، حقانیت نهفته در پیام این عالم شهید را تضییع نموده و زمینه را برای انحراف افکار عمومی توسط بدخواهان فراهم خواهد کرد.

نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نيز در بيانيه جداگانه، ضمن محکومیت و ابراز انزجار شدید از این اقدام ظالمانه و مذبوحانه آل سعود، آورده است: رژیم آل سعود با این اقدام سعی در منحرف کردن افکار عمومی از جنایاتی که به طور مستقیم علیه مردم یمن و بحرین و به طور غیرمستقیم –به وسیله ی تقویت داعش- علیه مردم سوریه و عراق انجام می دهد، دارد.

حسب فرمایش رهبر انقلاب اسلامی ،لازم است جهان اسلام و همه ی دنیا  نسبت به این قضیه احساس مسئولیت کنند و کسانی که صادقانه به سرنوشت حقوق بشر و عدالت علاقه مند هستند نباید نسبت به این وضعیت بی تفاوت باشند.