تمديد مهلت ارسال مقاله به ششمين دوره همايش تحصيلات تکميلي دانشجويان

مهلت ارسال مقاله به ششمین دوره همایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دومین دوره همایش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تمديد شد.

به گزارش وب دا، رييس همايش دانشجويان تحصيلات تکميلي اظهار داشت: اين همايش 19 و 20 اسفند سال جاري در محورهاي علوم بالینی پزشکی،علوم پایه پزشکی،دندانپزشکی،داروسازی،پیراپزشکی،پرستاری،مامایی،بهداشت و تغذیه،تحقیقات بین رشته ای،تحقیقات نظام سلامت،پژوهش در آموزش،اخلاق در تحقیقات پزشکی،قرآن پژوهی در طب،طب سنتی و مکمل،فناوری های نوين و ابداعات و اختراعات به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

دکتر رسول صاحب علم، آخرين مهلت ارسال آثار به اين همايش را پنجم بهمن اعلام و خاطر نشان کرد: مخاطبين اين همايش تمامي دانشجويان دانشکده هاي پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي،پرستاري و مامايي، بهداشت و طب سنتي هستند.

وي با اشاره به اينکه ویژگی منحصر به فرد این همایش، برگزاری آن توسط کمیته تحقیقات دانشجویی با همکاری کمیته مشورتی دانشجویی است اظهار اميدواري کرد: در اين همايش تعامل دانشجویان با یکدیگر و با اساتید بیش از پیش گسترش یافته که بی شک این امر منجر به فتح قله های علمی خواهد گردید.

علاقمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر مي توانند به وب سايت همايش به نشاني http://cong-sram94.mums.ac.ir/fa/ مراجعه نمايند.