اجراي طرح مراقبت ادغام يافته ميانسالان در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

مدير سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از ارائه خدمات مراقبت ادغام يافته سلامت به جمعيت ميانسالان در تمامي مناطق زير پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد احمديان اظهار داشت: در راستاي اجراي برنامه تحول نظام سلامت و پس از اجراي پايلوت برنامه سلامت مردان و زنان ايراني، در حال حاضر اين طرح در تمامي مراکز بهداشتي درماني، خانه ها و پايگاههاي بهداشتي زير پوشش دانشگاه در حال اجراست.

وي با اشاره به اينکه در اين طرح گروه سني 30 تا 45 سال مردان و زنان زير پوشش قرار مي گيرند خاطر نشان کرد: بررسي سرطان هاي شايع بانوان از جمله پستان و دهانه رحم، و سرطان هاي شايع مردان شامل دستگاه گوارش و تنفسي از جمله خدماتي است که به مراجعين به واحدهاي بهداشتي ارائه مي شود.

مدير سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصريح کرد: در اين طرح، مراجعين به واحدهاي بهداشتي مورد معاينه، آزمايش و پرسش قرار مي گيرند و در صورت داشتن مشکل، بلافاصله به سطح دو که بيمارستانهاي دانشگاهي است، ارجاع مي شوند.

دکتر محمد احمديان افزود:  پيشگيري از بيماري هاي غير واگير به ويژه ديابت و فشار خون و غربالگري سلامت روان از ديگر خدماتي است که در اين طرح به جمعيت ميانسالان زير پوشش دانشگاه ارائه مي شود.

وي با اشاره به اينکه 32 درصد از جمعيت استان را ميانسالان تشکيل مي دهند خاطر نشان کرد: پس از شناسايي بيماران مبتلا به سرطان، ديابت، فشار خون، کارشناسان سلامت پيگيري درمان بيماران و مراجعه آنان به مراکز سطح دو را در دستور کار خود قرار مي دهند.

مدير سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاکيد کرد: اجراي اين طرح گام موثري در افزايش سطح سلامت جامعه، پيشگيري از بيماري هاي غير واگير و تشخيص زودهنگام بيماري به شمار مي رود.