اعلام آمادگي خيران براي ايجاد درمانگاه طب تسکيني و اجراي طرحهاي پژوهشي در زمينه سرطان

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حوزه مشارکت های اجتماعی سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت از مرکز تخصصی رادیوتراپی انکولوژی رضا(ع) وابسته به انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد بازديد کرد.

به گزارش وب دا،دکتر خدايي ،ضمن بررسي روند ارائه خدمات به بيماران سرطاني از بخش هاي مختلف مرکز تخصصی رادیوتراپی انکولوژی رضا(ع) نيز بازديد کرد.

این مرکز یکی از پیشرفته ترین مراکز تخصصی تشخیص و درمان سرطان در کشور است که با همت خیرین مدیریت می شود و روزانه به 500 بيمار خدمات ارائه مي دهد.

در اين بازديدخيران و مسئولان مرکز تخصصی رادیوتراپی انکولوژی رضا(ع)، آمادگي خود را برای همکاری در زمینه فعالیت های تخصصی علمی آموزشی و پژوهشی با دانشگاه علوم پزشکي مشهد اعلام داشتند.

در اختیار گذاری زمین به دانشگاه جهت احداث مرکز جامع سلامت با توجه به برنامه های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت،ایجاد درمانگاه طب تسکینی زیر نظر مرکز رادیوتراپی انکولوژی رضا(ع)یا یکی از بیمارستان های دولتی برای مراقبت بیماران سرطانی که در End Stage قرار دارند و پذیرش بیماران سرطانی و شناسایی زودرس بیماری ها با همکاري مراکز بهداشتی درمانی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه از ديگر مواردي بود که در اين بازديد، خيران نسبت به آن اعلام آمادگي داشتند.

همچنين با توجه به احداث بیمارستان 200 تخت خوابی توسط انجمن حمایت از بیماران سرطانی از دانشگاه و وزارت بهداشت در تخصیص تسهیلات بانکی و کمک برای خرید تجهیزات پزشکی با ارز دولتی درخواست مساعدت داشتند که  قول پیگیری داده شد.

در بازديد دکتر  خدايي از مرکز تخصصي راديوتراپي و انکولوژي رضا(ع)،نایب رئیس هیات مدیره مرکز، مهندس مستشاری، مدیر عامل مرکز مهندس افراسیابی و رئیس مرکز خانم دکتر ورشويی  نيز حضور داشتند.